TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Zmienne IP po określonym czasie

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Zmienne IP po określonym czasie

Postprzez Matif » 13 Paź 2007, 00:14

PostUA:

Mam pytanie czy jest jakiś program który zmienia IP po określonym czasie który sobie wybiorę?
Chodzi mi o to że gdy ustawie sobie np. 5 linków z rapidshare na programie Universal Share Downloader i pujde spać to ściągnie mi jeden w np. 50min. i musi czekać 200min. na to aby zacząć ściągać drugi plik...
A jak bym miał taki program to ustawił bym żeby IP zmieniało mi sie co 1h i bym miał szybkie ściąganie plików... :)

Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuje...
Matif
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Paź 2007, 00:08

Postprzez destyny » 13 Paź 2007, 06:47

PostUA:

Jest taki program nazy nie pamiętam właśnie , ale ustawiasz w nim że ma Ci o danej porze uruchomić ponownie komputer a potem uruchomić daną aplikację..... jak wrócę ze szkoły usiądę poszukam to znajdę :) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez VampirLord » 13 Paź 2007, 21:35

PostUA:

nie ma programu co ci znmieni Ip jedynie moze zmaskowac jak masz neo to masz zmienne pozdro
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników