Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
20 Kwi 2005, 17:02
Moj net od wczoraj chodzi poprostu tragicznie..strony otwieraja sie minutami i przy prawie kazdej czy to wp czy instalki wysyłane jest ządanie
np do polczat czy innych takich a dopiero po kilku badz kilkunastu sekundach do wlasciwego serwera.. tak bynajmniej ja sadze ale byc moze sie myle i nawet nie zauwazylem ze wczesniej tez tak bylo. Ale fakt faktem ze net nie chodzi jak powinien.. {Przeskanowalem wszystkim czym sie dalo sporo tych trojanow, virow i innych znalazlo i dalo sobie z nimi rade. Wczoraj rowniez zainstalowalem Bitt spirit do sciagania torrentow i bear cos tam.. nie pamietam bo juz usunalem ale w obenej chwili mam tylko bitta spirita. Mam nadzieje ze to nie przez ten program bo zal mi by bylo go usuwac bo jeszcze nigdy na zadnym kliencie nie mialem takich boskich transferow:-)
21 Kwi 2005, 11:31
Zainstaluj taki program jak CCleaner i sprawdź nim jakie programy masz zainstalowane w autostracie może być tam jakieś oprogramowanie spiegowskie które spowalnia ci właśnie neta, ja miałem Adware Double kiedyś;D.