Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
20 Sty 2011, 20:10
Witajcie,
poszukuję opinii na temat pakietu oprogramowania Zoho.
Chodzi o pakiet dla biznesu -->
- Kod:
http://www.biznespakiet.pl/Zoho-Business.html
Ktoś korzystał?
25 Sty 2011, 20:22
Solidna aplikacja. Miałam okazję korzystać u taty w firmie. Jeśli chodzi o funkcjonalność to jest tak samo dobrze jak w przypadku Offica, ale tu jest taniej. Z tego co wiem, to nie ma problemów z funkcjonowaniem pakietu.
27 Sty 2011, 19:37
Szczególnie z tych programów podoba mi się Writer - bardzo intuicyjny. Możesz się dowiedzieć jak to jest z umieszczaniem danych? Czy ich serwery nie padają? Obawiam się takiej sytuacji, że chcę coś sobie pobrać, muszę szybko mieć konkretne dane, a tu pad serwera ;/
10 Lut 2011, 20:04
Z serwerami problemów nie ma - pytałam przed chwilą. Jeśli masz dużo pytań to wyślij na PW. W firmie mojego taty korzystają konkretnie z tego -->
- Kod:
http://www.biznespakiet.pl/CRM-System-Sprzedazy-i-Obslugi-Klienta.html
czyli całego systemu CRM Zoho, nie wyłącznie Writera.
14 Lut 2011, 20:51
No i dokładnie taki pakiet by mnie interesował. To oprogramowanie powinno się sprawdzić również w małej firmie, prawda? Poczytam dokładnie o pozostałych pozycjach.
11 Maj 2011, 14:21
Powinno się sprawdzić. Wszystkie te programy mają swoją darmową wersję nawet dla firm, więc można z tego korzystać za friko. Z punktu widzenia firmy to chyba spory plus, szczególnie, że np. Writer Zoho ma w zasadzie wszystkie funkcjonalności Worda...
21 Lip 2011, 13:42
Szczerze przyznaję, że wcześniej nie słyszałem nic o pakietach ZOHO. cieszę się, że wyszukiwarka skierowała mnie do tego wątku - będę miał szansę przeprowadzić potrzebne testy - szukam czegoś, co mogłoby znaleźć zastosowanie w małej firmie.
Orientuje się ktoś jest jest z kompatybilnością z dokumentami tworzonymi w innych tego typu programach?
12 Wrz 2011, 12:53
O.. ja o ZOHO słyszałem od znajomego, zastanawiam się właśnie nad krokiem w kierunku tego pakietu w swojej działalności.
29 Cze 2012, 14:33
Właśnie poszukuję takiego programu. Do tej pory czytałem coś o pm compass, tassky i dużo opinii o taskbeacie (naprawdę fajne recenzje ma), a dzięki Wam teraz zoho dołączy do mojej listy