TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
No więc tak: można na forum w belce obok wyloguj i użytkownicy umieścić link do regulaminu, moim zdaniem to było by bardziej przydatne niz szukanie go po forach, oraz łączenie postów, o zaletach tego nie musze nikomu chyba tłumaczyć
Ja bym proponował zrobić opcje usuwania swojego posta po napisaniu go do 5min czasem człowiek się pomyli nie da edytuj i napisze nowego a modzi muszą usuwać i tracić czas.
Razem z Bozzem doszlismy do wniosku, że możnaby spróbować ustawić ciemne tło (jak na peb.pl) aby trochę wytłumiło ten mocny pomarańcz bo troche daje po oczach. Oczywiście jeśli ciemne tło to i niektóre czcionki na jasniejsze ustawić aby było je widać.
Panowie nie wiem co wam daje po oczach - owszem nagłówek jest dość ostry ale w postach macie stonowane tło. Jeżeli chodzi o czerń (tak jak na peb.pl) to moim zdaniem beznadziejne rozwiązanie.
ciemny ??? nie !!! ogólnie wszytko mi gra bo nie chce tu nikomu podpaść. ale ciemny to nie jest męczacy a powinno być coś jasnego pomarańczowy ?? , niebieski ( błękit - taki jaki był wcześniej ) w każdym bądź razie coś jaskrawego ale nie za bardzo tak żeby nie męczyły się oczy bo nie którzy na tym forum spędzają całe dnie i warto o tym ( o nich ) pomyśleć...pozdro...