no nie wierzę.....też jak niektórzy już powiedzieli myślałem, że pomyliłem fora a tu taka niespodzianka......teraz tylko trzeba się do tego przyzwyczaić.....a i SB by się przydał ;]
pozdro!
UA:

UA:

UA:
. Przyznać trzeba dziko jak cholera no i ta szata graficzna mi nie stroi strasznie,
.
UA:

UA:
Raczej nie troszkę to potrwa tylko długo to potrwa, ja w pierwszej chwili zgłupiałem i sprawdziłem adres czy to na pewno instalki.WVR napisał(a):nie no ludzie nie mogę się przyzwyczaić, jak wszedłem na forum w pierwszej chwili pomyślałem że pomyliłem fora i zamknąłem mozille ;D troszkę potrwa zanim sie wszyscy przyzwyczaimy

UA:

UA:

UA:
Niech nowy skrypt służy jak najlepiej 
Dawid255151 napisał(a):No plusy panowie znikły ,ale bozz i LucaS są pewnie źli bo brakowało im 1plus do równej liczby 200plusów ja jestem za tym aby zmienić wygląd na ten co kiedyś był xD teraz jakoś dziko się zrobiło.
A tak poważnie to jakbyś czytał uważnie to wiedziałbyś, że jestem za wycofaniem pochwał 

UA:

UA:
Czarodziejczarek napisał(a):A mi się bardzo podoba jest fajny wygląd odnoszę wrażenie że jest taki lekki jak bym był na Karaibach. Administratorzy spisali się na 5+ . Dzięki
Pozdrawiam...

UA:
Honolulu. To jest moja opinia więc się nie czepiaj 
UA:

UA:

UA:
Mac napisał(a):Dla tych co się domagali panelu po lewej. Włączcie sobie styl subsilver2. Pomaga jak ręką odjął.
Zresztą uważam go za czytelniejszy od standardowego.
I jakby ktoś nie zauważył, możecie raportować posty łamiące regulamin.

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]