no nie wierzę.....też jak niektórzy już powiedzieli myślałem, że pomyliłem fora a tu taka niespodzianka......teraz tylko trzeba się do tego przyzwyczaić.....a i SB by się przydał ;]
pozdro!
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
Raczej nie troszkę to potrwa tylko długo to potrwa, ja w pierwszej chwili zgłupiałem i sprawdziłem adres czy to na pewno instalki.WVR napisał(a):nie no ludzie nie mogę się przyzwyczaić, jak wszedłem na forum w pierwszej chwili pomyślałem że pomyliłem fora i zamknąłem mozille ;D troszkę potrwa zanim sie wszyscy przyzwyczaimy
UA:
UA:
UA:
Dawid255151 napisał(a):No plusy panowie znikły ,ale bozz i LucaS są pewnie źli bo brakowało im 1plus do równej liczby 200plusów ja jestem za tym aby zmienić wygląd na ten co kiedyś był xD teraz jakoś dziko się zrobiło.
UA:
UA:
Czarodziejczarek napisał(a):A mi się bardzo podoba jest fajny wygląd odnoszę wrażenie że jest taki lekki jak bym był na Karaibach. Administratorzy spisali się na 5+ . Dzięki
Pozdrawiam...
UA:
UA:
UA:
UA:
Mac napisał(a):Dla tych co się domagali panelu po lewej. Włączcie sobie styl subsilver2. Pomaga jak ręką odjął.
Zresztą uważam go za czytelniejszy od standardowego.
I jakby ktoś nie zauważył, możecie raportować posty łamiące regulamin.
Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników