Witam! Może napiszecie wasze szkolene sposoby ściągania...
ja preferuje nagranie notatek na dyktafon/mp3 player w 90% dziala tylko potrzeba wprawy do szybkiego odtwarzania tego co potrzeba
UA:

UA:

UA:
Prawie każda facetka daje się zrobić w "bambuko"
)http://www.portal24h.pl/roznosci/sciaganie_szkola.htm

UA:

UA:

UA:
Aha metoda działa jeśli ktoś nie rozpisuje się za dużo , bo może zabraknąć kartki i musimy wiedzieć że będzie ten spr. bo jak będzie niezapowiedziany to wtedy nie zdąże przygotować. W takiej sytułacji jade z zeszytu. Troche chaotycznie napisałem może ktoś zczai co tu napisałem
UA:

UA:

UA:

UA:
Or3k napisał(a):ja mam taki zaje***** sposob na sciaganie. biezecie folie i drukujecie na nia sciage.. kladziecia ja na stoliku a nauczyciel i tak jej nie zauwazy chociaz bedzie kolo was stal. a jak nie bedzie stal juz kolo was to biezecie scage na ta kartke i wszystko macie jak znalazlmowie wam dziala na 100% w moim przypadku zawsze
![]()
pozdrowka
o co chodzi jak mozna cos na foli wydrukowac?? 
UA:
A oto mój sposób ściągania:
) ustawiam żeby mi wydrukował w 30% (w zakładce "layout") i wychodzi takie dwa złączone pódełka do zapałek. Wtedy zginam to w pół i kleję taśmą bezbarwną i wichodzi jak jedno pudełko zapałek tylko z dwóch stron. Minusem tego ściągania jest to że trzeba mieć dobry wzrok aby zobaczyć takie "bździonka". Można również wydrukować w np. 45% to będą wieksze.
No i te wysrukowane ściągi były już naprawdę małe więc je zwijałem na długopsi i zaklejałem bezbarwną taśmą. A że miałem dość gruby długopis więc kilka ściąg się zmieściło i dobre oceny wpadały. Jak ktoś chce spróbować tą metodę to radze na białym długopisie naklejać te ściągi a jak nauczyciel idzie to ścisnąć długopis w pięśc (w dłoń, tak żeby nie było widać ściągi) i udawać że myślimy. Ja żadko zasłaniałem bo nauczycielą bardzo trudno było się skapnąć że mam ściągę na długopisie. Ja pisałem i zarazem czytałem ściągę a oni przechodzili i nic. Dodam że nigdy nie zostałem złapany (cud). Ale sie napisałem 
UA:

UA:
.
Gościu jest taki AS, żę chyba wszystkie metody ściągania Zna, mówię serio dosłownie. Z jakieś 55lat ma bradę i cwany jak H.. ( sorry za słowa)
klasę mamy taką, hmmm przedsawię to wam obrazkowo:
załamka centralna (mysle co zrobić ) ehhh dałem jej kartkę z nadzięją, na 2kę. H... dostałem znów pałę. Potem znów poprawa poprawy
( HAHA ) przygotowałem gotowca znów PAłA
dosłownie wszystko wyłapie stary debil ehhhh. Nie wiem jakim cudem udało mi się zaliczyć te 2 sprawdziany.
LOL
Ale teraz to Nie jest tak łatwo. 

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]