Hahahahahha ale się uśmiałem, jejkuu. Uffff

.
Niezłe sposoby szczególnie ten należący do " TuCHoL JasTroWie " bardzo pomysłowy. Inne też super. Ale mojego nauczyciela od Fizyki byście Za H... Nie oszukali

Gościu jest taki AS, żę chyba wszystkie metody ściągania Zna, mówię serio dosłownie. Z jakieś 55lat ma bradę i cwany jak H.. ( sorry za słowa)

No może warto wspomniec o facetce od Niemca

klasę mamy taką, hmmm przedsawię to wam obrazkowo:
| _ |
| | No i tak mniej więcej wygląda układ lawek w klasię
| | gdzie mam niemca. Centralne miejsce " _ " należy do
+------~-+ nauczycielki, a tam gdzie jest " ~ " tylda siędzę ja, więc
tylko ledwo podniosę głowę i spojrzę się na nia czy nie patrzy to ona już ostrzega, no a później zabiera za to kartkę. Więc szans na ściąganie nia ma. ściąga w ręce odpada, i tym podobne rownież. Jedynym sposobem jest wtedy ściąga pomiędzy kartką (choć i ta żadko przechodzi) Jedną z metod jest" gotowiec "(czyli gotowy sprawdzian) przechodzi o ile zna się dokłady temat sprawdzianu.
HAHAH dam wam teraz jeden przykład Na lekcji " Materiały Budowlane " miałem sprawdzian ( u tej nauczycielki albo się kuje na jeden sprawdzianik miesiąc albo się ściąga) inaczej NIE da rady. Na jeden malutki sprawdzianik ona daję z pół ksiązki, mało tego NIE wolno pisac swoimi slowami, wszystko jak z ksiązki., Warto dodać, że jak ona złapie na ściąganiu to od razu Pała.
Czyli przykład jest taki miałem ostatnio sprawdzian no i ja i 98 % klasy zaliczyła na 1. Na poprawię przygotowałem sobie " gotowca " No i K... niech to szlak inne pytania

załamka centralna (mysle co zrobić ) ehhh dałem jej kartkę z nadzięją, na 2kę. H... dostałem znów pałę. Potem znów poprawa poprawy

( HAHA ) przygotowałem gotowca znów PAłA
No i chyba za 4 tym razem ładnie trafiłem w SEDNO na wszytkie pytania jakie zadała na sprawdzianie odpowiedziałem 100% ( LOL ). Z jakieś cztery -pięc razy jeden sprawdzian pisałem HAHAHA.
Aha powracając do tego Faceta od Fizyki to u niego ta metoda już chyba NIE przejdzie kolejny raz. Dwa sprawdziany napisałem u niego metodą " Gotowca " Gdy oddawałem mu drugą pracę zwrócił mi uwagę, że dziwnie piszę na tej kartce. Pisze tak, żę druk na kartce (podwójnej) jest na samym dole, później udaję, zę niby coś piszę i odwracam kartkę w dziwny sposób tył jest przodem i na odwrót ( musze tak robić bo zauwazył by napisane przezmnie gotowe odpowiedzi) Ale i tak zadna metoda u niego NIE przejdzie

dosłownie wszystko wyłapie stary debil ehhhh. Nie wiem jakim cudem udało mi się zaliczyć te 2 sprawdziany.

LOL
Najlępszym sposobem jest sposób na nauczycielkę o Budownictwa z Technologią, na przerwie kupuję sie jej 2 drożdzówki + kawę i na sprawdzianie się jej to daje. Ona to je i piję kawę No i oczywiście Udaję, że Nie widzi, że ktoś ściąga. Hahah. Więc na każdego nauczyciela, prawie jest inny sposób.
Ogólnie w Gimnazjum ściągało się jak chciało

Ale teraz to Nie jest tak łatwo.