UA:
UA:
Czy mogę zainstalować system na 2 kompach używając osobnych kluczy z certyfikatów autentyczności ?
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
JEDREK napisał(a):Mam 2 kompy (stacjonarny i laptop). Oby dwa mają oryginalnego windowsa xp wersję home. Problem tkwi w tym ze mam tylko jedną płytę z windą (Nie dostałem płytki z windą przy kupnie laptopa). Czy mogę zainstalować system na 2 kompach używając osobnych kluczy z certyfikatów autentyczności ?
UA:
Dawid255151 napisał(a):No tak wszystko pięknie i ładnie panowie.. ale gorzej jak ten windows co masz wymaga do 30 dni aktywacji musisz wpisać klucz i się zarejestrować to działa tylko na jednego kompa.. miałem podobną sytuacje i na drugim kompie zainstalowałem coś darmowego a dokładnie linuxa
UA:
UA:
UA:
UA:
murarz777 napisał(a):Ja instalowałem XP home oryginała na 2 kompach akurat moim i mojego sąsiada na dodatek ten sam CD-KEY i chulałało wszystko ok
UA:
destyny napisał(a):murarz777 napisał(a):Ja instalowałem XP home oryginała na 2 kompach akurat moim i mojego sąsiada na dodatek ten sam CD-KEY i chulałało wszystko ok
To dziwne bo wersje home wychodziły chyba tylko w wersjach których po instalacji trzeba było dokonać rejestracji, pewien nie jestem mylić się mogę .
UA:
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]