TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
A dobrze zamieniłeś ten folder bin? Każda nazwa musi być taka sama jak była, jak są foldery o takich samych nazwach na CD1 i CD2, dajmy na to "Audio" to kopiujesz zawartość tego folderu z płyty drugiej, do tego samego folderu na płycie pierwszej itd.
luknij to jest w folderach bin sa calkiem inne ja to foldery przerucilem to nie wiem dzie mam dac a po 2 z dysku twardziela to nawet z orginalu nie instaluje musi byc z cd.
Na CD1 i CD2 masz w bin folder "acadfeui". Także pliki z tego folderu kopiujesz do folderu o takiej samej nazwie na CD1. I jeżeli jest taka sytuacja z innymi folderami to robisz tak samo
Dobra jeśli mogę wtrącić Ja mam inny problem, ojciec mojej dziewczyny ma film z wakacji w formacie dvd na 2 płytach. Poprosił mnie żebym ten film połączył i z 2 płyt dvd zrobił jedną ktoś Mi powie jak mam to zrobić, bo nic mi do głowy nie przychodzi....
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."