TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

2 dyski - kopiowanie danych

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

2 dyski - kopiowanie danych

Postprzez BialyProblemiasz » 11 Lis 2010, 13:57

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Witam wiec tak po ostatnim oczyszczeniu komputera uszkodzilo mi dysk jak wyczytalem na innym forum mam ekran smierci podczas uruchamiania systemu i blad z kodu(C0000218)
ktory mowi ze nie moze zaladowac plikow z rejestru systemroot\system32\config\software.ale mniejsza o to w kazdym badz razie mam nowu dysk na ktorym jest postawiony ten sam windows co na dysku tym zepsutym(moze tam trzeba tylko zrobic format bo wykrywa mi go jak podlacze 2)i tutaj moje pytanie czy jest mozliwosc skopiowanie wszystkiego z dysku tego na ktorym mam windowsa z blue screenem na dysk ktory mam podlaczony teraz?mam tutaj na mysli najwazniejsze rzeczy typu:
GRY,muzyka,programy???
zwykly chlopak z Białego
Semper Fidelis...:
http://pl.youtube.com/watch?v=U0GMWO1b1NU
Awatar użytkownika
BialyProblemiasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Paź 2007, 18:30
Miejscowość: z Białego
Pochwały: 1

Re: 2 dyski

Postprzez mateo8898 » 11 Lis 2010, 14:57

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12

Podłącz stary dysk razem z nowym, następnie odpal kompa, tylko że z tego nowego systemu, a później przenieś pliki na nowy dysk.
Awatar użytkownika
mateo8898
Moderator
Moderator

Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 966

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników