Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
przez murarz777 » 12 Gru 2007, 17:50
UA:
Nie wiem jak to możliwe ale to jest BARDZO WAZNA sprawa bo na mojej liscie gg 2 osoby maja taki sam adres ip no i nie wiem czy jedna z tych osóbmnie kłamie i ma 2 gg na kompie i sie podszywa za 2 osobe prosze o pomoc bo nie wiem co może byc

chce wiedziec czy mnie oszukuje
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
-

murarz777
- Zacny pisarz

-
- Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
- Miejscowość: nie wiem
- Pochwały: 3
-
przez nawrok888 » 12 Gru 2007, 19:43
UA:
raczej nie możliwe jest żeby 2 osoby miały takie samo IP chyba że korzystają z jednego kompa.....chociaż nie wiem czy jest taka możliwość że osoba mająca zmienne IP może sie trafić IP kogoś kto ma stałe.....
Piszę poprawnie po polsku.
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
-

nawrok888
- Aktywny w piśmie

-
- Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
- Miejscowość: Inowrocław
- Pochwały: 3
-
przez manius23 » 14 Gru 2007, 23:42
UA:
nawrok888 napisał(a):raczej nie możliwe jest żeby 2 osoby miały takie samo IP
Owszem jest to jak najbardziej mozliwe jesli obie osoby sa w jednej sieci LAN(tzw. osiedlowka,radiowka) a w takim przypadku gdyby kolega mial z tej sieci w kontaktach GG nawet 100 osob to wszystkie mialyby takie samo IP.
-

manius23
- Aktywny w piśmie

-
- Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
- Miejscowość: stąd ?
Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN
Kto jest na forum
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]