TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

3D-Driving-School

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

3D-Driving-School

Postprzez Mirahz » 22 Lut 2007, 21:41

PostUA:

Wszyskim, ktorzy nie maja prawka lub sa w trakcie kursu, polecam aplikacje o nazwie 3D-Driving-School

Auto: BMW E36 318i :)
Motocykl: Honda Hornet

Demo.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez kukaszr » 23 Lut 2007, 12:36

PostUA:

taaa cos nie wieze w takie programy, na alegro sprzedaja podobny za 22zł ;] jestem akurat w trakcie kursu i chciałbym jezdzic bmw a nie punto 1.2 na gaz ;] i hornetem zamiast Tajfuna ;]

poracha...
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez skylinegtr » 23 Lut 2007, 13:32

PostUA:

Kukasz nie przejmuj sie , corsa jest lepsza <lol> Co do bmw to czego silnik 1.8?? Nie nogli by wsadzic juz tych 2 litrów??.... E juz przestane zrzędzić . Fajna sprawa ten programik , jednak prawdziwej jazdy nic nie zastąpi :)
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez kukaszr » 23 Lut 2007, 16:55

PostUA:

jak tak patrzec to jak masz 1,8 to lepsze 2,0 ale to 2,0 jest gorsze od 2,5 ;]

ale mysle, ze punto,corsa czy micra manewrowo jest łatwiejsza do prowadzenia niz duze e36 ;] ale i tak tylnego napedu nic nei zastąpi <loL>

jeśli chodzi o kat. A to strach sie bać ;] mój kursowy TAJFUN [img]http://www.mbajon.pl/img/tajfun.jpg[/url] ktory ma b. kiepskie sprzęgło i nie ma do niego części ;] albo MZ która na manewrach sie dławi przy 1,5obr. na 2 biegu są owiele gorsze niż taki hornecik
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Sebastian23233 » 24 Lut 2007, 16:26

PostUA:

NIE MOGE TEGO PRZEJC ALE DOBRE NA MAXA :roll:
Sebastian23233
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Lut 2007, 14:58
Miejscowość: Legnica

Postprzez Mirahz » 24 Lut 2007, 19:46

PostUA:

kukaszr napisał(a):jak tak patrzec to jak masz 1,8 to lepsze 2,0 ale to 2,0 jest gorsze od 2,5 ;]

ale mysle, ze punto,corsa czy micra manewrowo jest łatwiejsza do prowadzenia niz duze e36 ;] ale i tak tylnego napedu nic nei zastąpi <loL>

jeśli chodzi o kat. A to strach sie bać ;] mój kursowy TAJFUN [img]http://www.mbajon.pl/img/tajfun.jpg[/url] ktory ma b. kiepskie sprzęgło i nie ma do niego części ;] albo MZ która na manewrach sie dławi przy 1,5obr. na 2 biegu są owiele gorsze niż taki hornecik

Wogole mogli dac M-pakiet i wszyscy by byli zadowoleni ;)
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Postprzez kukaszr » 24 Lut 2007, 20:50

PostUA:

taa Mpower ;]

zeby mniec Mpower trzeba byc Arabskim Szejkiem z udziałami w rafineri ;]

Fiat 125p przy katowaniu pije 15 litrow ;d taka subarówa około 30 ;] a m3 pewnie z 35 by łykła...

wojskowy humver żłopie 60l/100 :|
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Mirahz » 24 Lut 2007, 22:08

PostUA:

Przy "normalnej" jezdzie to spalanie moze byc zaskakujaco male. Wszystko zalezy od utrzymania, zmeczenia materialu ;)

Jesli juz mowisz o kato, to i tak 15 litrow jak na bandziora to niewiele ;)
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Postprzez kukaszr » 24 Lut 2007, 22:23

PostUA:

;) oj! Spalanie nie może być oszczędne ;d takim samochodem nie idzie jechac powoli. Kumepl ma E280 z 96r i mimo "delikatnej" jazdy spala w mieście pod 16l...

Jak narazie moje motoryzacyjne doświadczenia są znikome acz kolwiek, mam Simsona Enduro który obojętnie czy jade na pełnym bucie czy w trasie pali 3l ;] oraz miałem Syrenke którą jak zalałem za 25zł jezdzila 2 tyg. po osieldu a potem do żyda na interes ;d

jak Twoje doświatczenia (jeśli można spytać)?
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Mirahz » 26 Lut 2007, 18:29

PostUA:

kukaszr napisał(a):;) oj! Spalanie nie może być oszczędne ;d takim samochodem nie idzie jechac powoli. Kumepl ma E280 z 96r i mimo "delikatnej" jazdy spala w mieście pod 16l...

Jak narazie moje motoryzacyjne doświadczenia są znikome acz kolwiek, mam Simsona Enduro który obojętnie czy jade na pełnym bucie czy w trasie pali 3l ;] oraz miałem Syrenke którą jak zalałem za 25zł jezdzila 2 tyg. po osieldu a potem do żyda na interes ;d

jak Twoje doświatczenia (jeśli można spytać)?

Te prawie 16l w miescie dla E280 z 96 roku mnie nie dziwia. Gorzej by bylo jakbys powiedzial, ze jest 6l w miescie ;) Auto ma juz swoje lata... a pewnie w garazu nie stalo. Znajomy mial poloneza, co potrafil tyle zuzyc paliwa przy zerowej wydajnosci ;).

Dobry motyw wywinal moj koles.
Kiedys jechal motocyklem marki WSK, zabraklo mu paliwa. Odkrecil bak, a reszte WSKi porzucil na drodze. Z bakiem w rekach poszedl na najblizsza stacje paliw i powiedzial kolesiowi, zeby mu zalal za 1 zl. Wyobrazcie sobie mine czlowieka lejacego paliwo ;) Na poczatku pracownik, nie chcial nawet z nim gadac, ale w koncu udalo sie wyprosic, zeby naplul mu za 1zl.
Przykrecil bak i pojechal w Swiat ;)
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Postprzez niunka » 26 Lut 2007, 19:17

PostUA:

M3 E36 92r przy normalnej (oszczednej) jezdzie spalalo w cyklu mieszanym w granicach 10
jak sie jej deptalo na autobanie do spodu do lykala nawet 22L
Teraz mamy Audi i w cyklu mieszanym spala okolo 16 w samym miescie okolo 19 , ale na autobanie jak sie jedzie 160-180 to max 12l a przy 200 - 220 km/h miesci sie w 14-15l L a do spodu to zmiesci sie w 18L
W pracy jezdze starym W124 E230 , mul straszny a ponizej 10L nie zejdzie a przycisnac nim to zre ze 20L
Mialam forda KA to przy 160 km/h potrafil spalic 8-9L a na wiekszej gorce zwalnial do 100km/h Nigdy wiecej Forda itp.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez kukaszr » 26 Lut 2007, 22:38

PostUA:

Ford gówno wort!

Widać, że Pani księgowa zna się na wydatkach ;)

Kiedyś Simsona zatankowałem za 2,01 zł starczyło mi to na ponad 15km ;)
Ojciec ma SaX'o 1.4benz. i przy b. dziadkowatej jeździe spala 5,5 w miescie, na ekspresowych (bo u nas nie ma autostrad ;] ) 4,5... Ale to przy b. oszczędnej jeździe.
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez skylinegtr » 01 Mar 2007, 19:56

PostUA:

Heh widze ze rozwineła sie dyskusja co do spalania :) Ja jako młody kierowca w samochodzie ojca ( przyznaje sie bez bólu że nie mój ) Nigdy nie udało mi sie zejsc ponizej 12l. Ojciec nie raz zszedł ponizej tego. Kwestia umiejętnego obchodzenia sie z gazem. Wiadomo ze doświadczony kierowca umiejętniej sie obchodzi z maszyną. Co do bmw to czytałem fajne stwierdzenie. Bmw pali cylindrami a nie pojemnością. Takie sprostowanie które kukaszr zauwazył : Mpakier nie równa sie Mpower :) Co do imprez , to doładowany silnik zawsze będzie palić więcej niz wolnossacy. A co powiedziec o dragsterach topfuel które oprózniają 10 litrowy bak w ciagu kilku przejazdów??:D
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Mirahz » 05 Mar 2007, 17:36

PostUA:

skylinegtr napisał(a):Co do bmw to czytałem fajne stwierdzenie. Bmw pali cylindrami a nie pojemnością.

Wiele w tym prawdy.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]