Wszyskim, ktorzy nie maja prawka lub sa w trakcie kursu, polecam aplikacje o nazwie 3D-Driving-School
Auto: BMW E36 318i
Motocykl: Honda Hornet
Demo.
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
kukaszr napisał(a):jak tak patrzec to jak masz 1,8 to lepsze 2,0 ale to 2,0 jest gorsze od 2,5 ;]
ale mysle, ze punto,corsa czy micra manewrowo jest łatwiejsza do prowadzenia niz duze e36 ;] ale i tak tylnego napedu nic nei zastąpi <loL>
jeśli chodzi o kat. A to strach sie bać ;] mój kursowy TAJFUN [img]http://www.mbajon.pl/img/tajfun.jpg[/url] ktory ma b. kiepskie sprzęgło i nie ma do niego części ;] albo MZ która na manewrach sie dławi przy 1,5obr. na 2 biegu są owiele gorsze niż taki hornecik
UA:
UA:
UA:
UA:
kukaszr napisał(a):;) oj! Spalanie nie może być oszczędne ;d takim samochodem nie idzie jechac powoli. Kumepl ma E280 z 96r i mimo "delikatnej" jazdy spala w mieście pod 16l...
Jak narazie moje motoryzacyjne doświadczenia są znikome acz kolwiek, mam Simsona Enduro który obojętnie czy jade na pełnym bucie czy w trasie pali 3l ;] oraz miałem Syrenke którą jak zalałem za 25zł jezdzila 2 tyg. po osieldu a potem do żyda na interes ;d
jak Twoje doświatczenia (jeśli można spytać)?
UA:
UA:
UA:
UA:
skylinegtr napisał(a):Co do bmw to czytałem fajne stwierdzenie. Bmw pali cylindrami a nie pojemnością.
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]