Mam taki problem.. Sciągałem przez Imescha pokaźną liczbę plików. Po pewnym czasie beztroskiego ściągania , moja zapora wywalała mi że w C\Documents and settings\ppp\
( ppp- to moja nazwa)
pojawiły się - spakowany A.exe. i 2 podejżane pliki o nazwie NTuser, którch nie da się usunąć- oba w formacie .DAT. Jeden plik, Windows rozpoznawał jako text wykonany w notatniku, ale posiada rozszerzenie .DAT zamiast .TXT, (nie otwierałem ich, bo przy skanowaniu antywirusem AntivirXp 6 wywalało, że to jest program typu warning message)
O ile zrarowany A.exe udawało się usunąć, to niestety usunięcie tych dwóch ostatnich plików jest niemożliwe. Usuwałem jeszcze jakieś podejżane foldery, których dziwna nazwa ( jakieś paragrafy i cyfry ) nic mi nie mówiła, i napisane były niebieską czcionką.
Za każdym razem, jak włączałem net, programik NTuser łączył się ze swoją stroną, co kończyło się ponownym ściągnięciem bez mojej zgody spakowanego A.exe.
Tyle że folder Documents and settings miałem udostępniony w sieci, a po uczynieniu go folderem prywatnym, programik NTuser przestał pobierać spakowanego A.exe, jednak w/w programik, już mimo bezużyteczności ze strony swego właściciela, dalej jest i nie mam możliwości go usunąć.
Moje pytanie jest takie: Jak usunąć ten program? czy da się w ogóle go usunąć?