TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

aaauuuuuaa

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

aaauuuuuaa

Postprzez RainMan » 13 Wrz 2005, 19:10

PostUA:

Normalnie boli mnie straszliwie ząb !!! Nie mam zamiaru iść do doktora potwora gdyz
:arrow: byłem na wizycie, i pan doktor chciał mi dać znieczulenie... przyszykował strzykawke i robi zastrzyk w jezyk a tu nie stąd ni z owąd ta igła (sama) pozostaje mi w języku. Myślałem że sie zesram z bólu.

Znacie jakieś dobre "sposoby" na owy ból :?: prócz tabletek, nie chce się uzaleznic od lekarstw.

:arrow: Prosze o pomoc :!: :evil: :evil: :( :(
"DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lip 2005, 08:03
Miejscowość: R-RZ

Postprzez rycho71 » 13 Wrz 2005, 20:51

PostUA:

kolego ponowna wizyta nie unikniona :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
rycho71
Postujący
Postujący

Dołączenie: 07 Maj 2005, 18:02

Postprzez piotr.lolo » 13 Wrz 2005, 21:22

PostUA:

RainMan czy mi sie wydaje czy też sie zmieniłeś? szkoda... a byłeś taki przystojny :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
piotr.lolo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Lip 2005, 06:45

Postprzez RainMan » 13 Wrz 2005, 21:36

PostUA:

piotr.lolo napisał(a):RainMan czy mi sie wydaje czy też sie zmieniłeś? szkoda... a byłeś taki przystojny :lol: :lol: :lol:

tzn. ??
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Postprzez piotr.lolo » 13 Wrz 2005, 21:54

PostUA:

chodzi mi oczywiscie o emblemat :lol: :lol: :lol: może się myle?
Awatar użytkownika
piotr.lolo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Lip 2005, 06:45

Postprzez RainMan » 14 Wrz 2005, 06:44

PostUA:

zmieniłem emblemat bo ktos juz ma taki jak ja :wink: a chce byc jedyny w swoim rodzaju :D
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Postprzez zebra » 14 Wrz 2005, 09:26

PostUA:

RainMan i tak jesteś jedyny, bez względu na awatar :wink: . A co do bólu zęba... To płókanki z szałwi no i powszechna naturalna metoda przekazywana z dziada pradziada, to goździki. Włóż w bolący ząb suszonego goździka (przyprawa do kupienia w sklepach) i przygryź, żeby poczuć aromat. No i tak kilka razy na dzień, aż do ustąpienia bólu. Jeżeli ząb nie pozwala ci zasnąć, to przyłóż sobie kostki lodu, żeby nieco znieczulić ból. To by było na tyle... A z tą igłą, RainMan, to co to za lekarz, co znieczulenie aplikuje w język. Następnym razem powiedz mu, żeby ci zaaplikował w dziąsło, lub w podniebienie :lol: . A ty załóż sobie pieluchę na następną wizytę... :wink:
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez RainMan » 14 Wrz 2005, 16:03

PostUA:

:lol: thanks zebra :!: :!: oczywiście twe metody wypróbuje
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący