TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Siemka kur..... mam juz dosyc tej kur....kiej Visty a wiec do rzeczy słuchjcie mam taki problem iz 2miech temu kupilem kompa stacjonarnego w holandi jest to Acer typ ACPIx86-based PC procek DualCore Intel Pentium E2180,2000Mhz Płyta główna to Acer MCP73 mikro układ płyty głównej to nvidia nforce 7100-630i typ biosu AMI.Imam problem poniewaz chcem zainstaowac nanim xp home edition i teraz zaczynaja sie schody mam instaslke visty na dysku niemam pojecia gdzie???jak ja usunac???heheh i teraz najlepsze niemam sterowników do płyty głównej pomuszczie skad je wziazs i jak to zainstalowac karte graficzna to GF8600 dyski mam ATA ale niemam wejscia na dyskietki prosze o pomoc krok po kroku jak to zrobic skad te sterowniki bo na stronie acera ich niema szukam jakies tam znalazlemale niewiem czy dobre i czy trzeba je zgrac na plyte czy co jestem zielony czekam na wasze posty zgory dziekówa odwdziecze sie plusami
po 1 nie ten dzial dzial sterowniki po drugie nie musisz tak klnac bo nic zlego sie nie dzieje a po 3 moge ci pomoc tylko z sterami do grafiki tu masz link i opcja druga
http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl ps.stery wzialem od innego formulowicza