TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

ACH TE CHłOPAKI ..........

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

ACH TE CHłOPAKI ..........

Postprzez Madzik2703 » 15 Mar 2006, 18:01

PostUA:

....... WITAM WAS ....
NIE WIEM KTO MA GORSZE PRBLEMY :CHLOPAKI Z DZIEWCZYNAMI CZY DZIEWCZYNY Z CHLOPAKAMI...

CHYBA JEDNAK TO DRUGIE :D

WIECIE.. BYłAM Z CHLOPAKIEM PONAD 1,5 MIESIACA BYLO WSZYSTKO PIEKNIE, WYZNAL MI MILOSC MOWIł ZE JA JESTEM JEGO TA JEDYNA ze TAK CHCIAL LOS I MNIE KOCHA... NAPRAWDE MYSLALM ZE BEDZIE DOBRZE MIEDZY NAMI ALE TU NAGLE PO DYSKOTECE ...... ANI WIDU ANI SłYCHU.. ;/ NIE DAWAL ZNAKOW ZYCIA PONAD 2 TYGODNIE.. PISALAM DO NIEGO SMSY PYTALAM SIE CO JEST GRANE , DLACZEGO SIE NIE ODZYWA O CO SIE OBRAZIL CZY WOGOLE SIE OBRAZIL .. ALE NIE ODPISYWAL MI NA RZADNEGO SMSA, NIE MOWIL NIC.. JA TAK ZYLAM W NIEPEWNOSCI PONAD TYDZIEN, ALE POTEM POGADALAM Z JEGO SIOSTRA I POWIEDZIALA MI ZE MUSI SIE ZASTAANOWIC I POTREZBUJE TROCHE CZASU... TAK SZCZEZRZE TO NIE WIEM NA CO MU TEN CZAS BYL POTRZEBNY CO ON TAM PREZMYSLAL SOBIE ;/ ALE CZEKALAM CIERPLIWIE CHOC BYLO TRUDNO ;./ ALE W KONCU NIE WYTRZYMALAM WYGARNELAM MU WSZYSTKO CO MIALAM NA MYSLI ZE ,MNIE RANI .... ZE POWINIEN MI WYTLUMACZYC CO JEST GRANE... I TAKIE TAM.. ALE OCZYWISCIE ON POWIEDZIAL ZE MUSI SIE JESZCZE ZASTANOWIC .. AZ PEWNEJ NIEDZIELI (TEJ POPRZEDNIEJ 12.03 ) POGADALISMY W PROST I ZAPYATALAM SIE CZY DLUUGO MAM TAK CZEKAC, ON MI ODPOWIEDZIAL" TO MOZESZ NIE CZEKAC" JA OCZYWISCIE WKURZONA BYLAM I WSZYSTKO ZROZUMILAM PO TEM NAPISAL MI ESA ZE " MAM RACJE NIE POWINIEN MNIE DLUUZEJ OSZUKIWAC" TO BYLO JASNE DLA MNIE ZE TO KONIEC ALE NIE ROZUMILAM DLACZEGO??!!! PRZECIEZ MOWIL ZE MNIE KOCHA ZE JA JESEM TA JEDYNA!! NIE ZROZUMILAM TEGO, I ROWNIEZ TEGO ZE 3MAL MNIE W NIEPEWNOSCI PRZEZ 2 TYGODNIE NIE DAJAC ZNAKU ZYCIA!! BYLAM NA NIEGO WSCIEKLA BO NIE BYL ZE MNA SZCZERY!!

I CHLOPAKI JAK TU WAM UFAC?? SKORO TO CO MOWICIE TO NIE PRAWDA!!! łAMIECIE SERCA ABY ;/
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Postprzez Yoo! » 15 Mar 2006, 21:50

PostUA:

proktor napisał(a):Wynocha babo ;)

jak widzisz dziewczyn z chłopakami

<żart>

;)

Proktor, troche szacunku ("babo") :? wiem, że żartujesz, ale żeby kobiete babom nazywać :) ma dziewczyna problem, to może ktoś postara się jej pomóc, a nie od razu skreślać.
Po mojemu to problem leży po obu stronach, w niektórych przypadkach jest tak, że dziewczyna sie wkurza o byle pierdołe, chłopak już ma dość, że czepia się o coś takiego i się kłócą, ale wracając do tematu, po mojemu to jest taka możliwość, że poprostu poznał inna dziewczynę i może poprostu myślał, że jak nie bedzie sie odzwyać do Ciebie to dasz mu spokój, być może to właśnie tak jest, pozdro i powodzenia :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez lonley » 15 Mar 2006, 22:24

PostUA:

Yoo! ma rację, pewnie znalazł sobie inna..faceci też się wkurzają o pierdoły..wydaje im się, że jak panienka gdzies wychodzi to od razu go zdradza..
wiesz, mogę go wziąć w obronę, ale nie wiem czy to poprawi Twoje samopoczucie..mogę Ci napisać, że rzeczywiście znalazł sobie inną, ale nie chciał Cię skrzywdzić i dlatego sie nie odzywał..
a mogę napisać, ze jest "draniem", który szuka tylko panienki na chwile..
istnieją tacy faceci, dziewczyny tez..po prostu wolą krótkie i szybkie związki, bo przecież stałe wiążą się ze zobowiązaniami wobec drugiej osoby, a tak jest przecież łatwiej, szkoda tylko, ze przez to druga strona bardzo cierpi..
radze Ci o nim zapomnieć, chociaż wiem, że nie będzie Ci łatwo..ale dasz sobie radę..znajdziesz kogoś, kto Cię pokocha..bo na to zasługujesz..każdy zasługuje na to, żeby byc szczęśliwym..i gdzieś jest druga połowa dla każdego z nas..
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez lonley » 21 Mar 2006, 00:06

PostUA:

Madzik odezwij się, chociaż na PW, bo niewiadomo co się z Tobą dzieje..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Postprzez Hpest » 21 Mar 2006, 13:37

PostUA:

Hehe Co tu dużo dyskutować, znalazł sobie inną, ale czy lepszą hehe nie zdziw się jak będzię chiał do Ciebie po pewnym czasie wrócić. Pozatym nie więż chłopakowi gdy mówi Ci, że cię kocha :) hehe a z resztą Co ja będe Ci pisał, znajdź sobie innego i looos :) . A tak pozatym może mu się znudziłaś, albo nie wystarczałaś :) Popracuj nad tym hehe. :wink:

....... WITAM WAS ....
NIE WIEM KTO MA GORSZE PRBLEMY :CHLOPAKI Z DZIEWCZYNAMI CZY DZIEWCZYNY Z CHLOPAKAMI...

CHYBA JEDNAK TO DRUGIE

Nie powiedział bym :twisted: Ale w większości przypadków wiadomo, że chodzi o zdradę ... :) Tak to już jest.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Madzik2703 » 21 Mar 2006, 14:11

PostUA:

.. hehe może i masz racje ale Ty wiesz ze on juz probuje do mnie wrocic! ;/
a z reszta wszyscy faceci sa tacy sami ... !!!!!!! nie warto ufac rzadnemu!!!
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Hpest » 21 Mar 2006, 14:20

PostUA:

Miałem na myśli, że jak mu sie znudzi ta z która Cie zdradził to może próbować Do Ciebie wrócić, choć nie liczył bym na to, no chyba, że Ci bardzo na nim zależy :) choć radzę Ci o nim zapomnieć hehe.

a z reszta wszyscy faceci sa tacy sami ... !!!!!!! nie warto ufac rzadnemu!!!

Tak samo jak i dziewczyny :evil: przecież wy też jesteście takie same :) A czy Nie warto ufać żadnemu chłopakowi Hmmm Z tym bym się nie zgodził, zreszczą Co ty byś od niego chciała w końcu chodziłaś z nim zaledwie ponad miesiąc. :) Wydaje mi się, że za dużo Ci się wydawało, myślałaś, że On zostanie z tobą już do końca życia :) dziewczyno ile Ty masz lat, Każdy - i dziewczyna i chłopak, muszą mieć czas aby się wyszaleć i kożystać z życia. :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Pepe100000 » 21 Mar 2006, 14:35

PostUA:

JEST TAKI POWIDZENIE
"Kobieta zmianna jest"
moze i to samo tyczy sie chłopaków !!! :D :?
Awatar użytkownika
Pepe100000
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Mar 2006, 20:34
Miejscowość: POLSKA

Postprzez Przestrzeń » 21 Mar 2006, 16:03

PostUA:

Nie wszystcy chłopaki sa tacy którzy łamia serca. Trafiłaś na kłamce, ktory przez cały czas oszukiwał cię.
Awatar użytkownika
Przestrzeń
Postujący
Postujący

Dołączenie: 21 Lut 2006, 21:21
Miejscowość: Z Stolicy

Postprzez 1jaa » 21 Mar 2006, 16:37

PostUA:

A przypadkiem nie usmiechalaś się do jakiegoś tam jego kolegi albo do jakiegoś innego chłopaka na tej dyskotece , a może poprostu coś było nie wporżądku z Twojej strony. Może chciałaś żeby był o Ciebie zazdrosny.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez Madzik2703 » 21 Mar 2006, 17:31

PostUA:

.. hehe moze i sie usmiechalam do jego kolegi ale czy to ma znaczenie? jak to tylko wyglupy? a z reszta wiecie juz mnie ten chlopak nie obchodzi ... mam go daleko gdzies... :D jak mawia moja koleżanka " nie ten to bedzie inny" :) i ma racje ...
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Mac » 21 Mar 2006, 19:11

PostUA:

Na onet albo cos z tym nie tutaj...

Ostatnio cos tu sie duzo takich tematów zrobiło...

Takie problemu bolą...
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez 1jaa » 21 Mar 2006, 23:49

PostUA:

Pamiętaj że chłopccy są też zazdrośni;P wkurzył się i Cię zostawił ;)
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez lonley » 22 Mar 2006, 00:31

PostUA:

Wiecie, że tak do końca nigdy nie wiadomo przez kogo związek się rozpadł..wiele osób zawsze zwala winę na drugą stronę, bo tak jest łatwiej..A prawda jest taka, że każdy w końcu coś zawali..jest pięknie, ładnie, ale kiedyś czar pryska, kończy sie bajka o kopciuszku, nie ma happy endu..i na kogo zrzucić winę, żeby szybciej zapomnieć?? Najpierw trzeba poszukać jej u siebie, a później zastanowić się dlaczego druga strona zrobiła to czy tamto, oczywiście bez przesady, nie obwiniajcie się o wszystko..bo to bez sensu..wszystko z umiarem..
A co do tego kto częściej zrywa i zdradza, to zależy od osoby..nie można tego podzielić po równo..bo dziś zdradzi chłopak, a jutro dziewczyna..tak było, jest i będzie..trzeba się kilka razy potknąć, żeby w końcu trafić na swoje szczęście - jedyne i prawdziwe..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

CHŁOPAK MENDA

Postprzez MONIKA1234567890 » 22 Mar 2006, 15:14

PostUA:

Nie każdy chłopak taki jest nie powinno sie odrazu zacząć z nim chodzić jeśli by cię naprawdę kochał to prosiłby o to o chodzenie :oops: ciągle i nie dawał spokoju. Niektórzy chłopacy to mendy jedną mają a za drugą się oglądają. Ale jak to się mówi JAK SIĘ Z DWIEMA OBRACAŁ W MŁODOŚCI TO NA STAROŚĆ ŻADNEJ NIE MA. to prawda współczuję ci.
[code][/code]
Awatar użytkownika
MONIKA1234567890
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Mar 2006, 14:56

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników