Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
15 Lis 2012, 23:17
Witam!
Chcę pobrać najnowszy Flasch Player na XP..czy możecie mi podać jakiś konkretny adres do pobrania tego pliku!? Bo mnie zaraz szlak trafi!! Strony piszą o darmowym pobraniu pliku a nie można tego pobrać? Szczególnie polskie strony które chcą podawania nr.telefonu ,wysłania smsu i tym podobne g...no! Bo polacy to naród ru,,,jący sie w d...pe!!!Proszę podajcie mi stronę do normalnego pobrania "Adobe Flasch Playera"(najnowszego do win XP),,,bo zaraz się pochlastam szarym mydłem!!
16 Lis 2012, 07:48
Pacior napisał(a):Witam!
Chcę pobrać najnowszy Flasch Player na XP..czy możecie mi podać jakiś konkretny adres do pobrania tego pliku!? Bo mnie zaraz szlak trafi!! Strony piszą o darmowym pobraniu pliku a nie można tego pobrać? Szczególnie polskie strony które chcą podawania nr.telefonu ,wysłania smsu i tym podobne g...no! Bo polacy to naród ru,,,jący sie w d...pe!!!Proszę podajcie mi stronę do normalnego pobrania "Adobe Flasch Playera"(najnowszego do win XP),,,bo zaraz się pochlastam szarym mydłem!!
Ale po co te nerwy
Adobe Flash Player 11.5.502.110Adobe Flash Player 11.5.502.110 Instalki.plWybierz sobie wersję pod odpowiednią przeglądarkę i system.
16 Lis 2012, 11:12
http://www.instalki.pl/programy/pobierz ... layer.html po przejściu na stronę z pobieraniem kliknij w mirror i będziesz miał bezpośrednio do instalatora.
16 Lis 2012, 11:49
Dzięki.Zainstalowałem Tylko że używam Chrome i coś nie zawsze mi wyświetla obraz nie wiem co to może być?