Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Adobe Flasch Playrer jak pobrać?

15 Lis 2012, 23:17

Witam!
Chcę pobrać najnowszy Flasch Player na XP..czy możecie mi podać jakiś konkretny adres do pobrania tego pliku!? Bo mnie zaraz szlak trafi!! Strony piszą o darmowym pobraniu pliku a nie można tego pobrać? Szczególnie polskie strony które chcą podawania nr.telefonu ,wysłania smsu i tym podobne g...no! Bo polacy to naród ru,,,jący sie w d...pe!!!Proszę podajcie mi stronę do normalnego pobrania "Adobe Flasch Playera"(najnowszego do win XP),,,bo zaraz się pochlastam szarym mydłem!!

Re: Adobe Flasch Playrer jak pobrać?

16 Lis 2012, 07:48

Pacior napisał(a):Witam!
Chcę pobrać najnowszy Flasch Player na XP..czy możecie mi podać jakiś konkretny adres do pobrania tego pliku!? Bo mnie zaraz szlak trafi!! Strony piszą o darmowym pobraniu pliku a nie można tego pobrać? Szczególnie polskie strony które chcą podawania nr.telefonu ,wysłania smsu i tym podobne g...no! Bo polacy to naród ru,,,jący sie w d...pe!!!Proszę podajcie mi stronę do normalnego pobrania "Adobe Flasch Playera"(najnowszego do win XP),,,bo zaraz się pochlastam szarym mydłem!!

Ale po co te nerwy :|
Adobe Flash Player 11.5.502.110
Adobe Flash Player 11.5.502.110 Instalki.pl
Wybierz sobie wersję pod odpowiednią przeglądarkę i system.

16 Lis 2012, 11:12

http://www.instalki.pl/programy/pobierz ... layer.html po przejściu na stronę z pobieraniem kliknij w mirror i będziesz miał bezpośrednio do instalatora.

16 Lis 2012, 11:49

Dzięki.Zainstalowałem Tylko że używam Chrome i coś nie zawsze mi wyświetla obraz nie wiem co to może być?

16 Lis 2012, 18:05

Dziadowska przeglądarka.
Wyślij odpowiedź