TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Adobe photoshop Album Starter Edition 3.0 - rejestracja

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Adobe photoshop Album Starter Edition 3.0 - rejestracja

Postprzez mysza83 » 19 Sty 2009, 13:51

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB5; .NET CLR 1.1.4322)

Mam na komputerze zainstalowany program Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0. Chciałam się zarejestrowac,bo miął czas korzystania bez rejestracji.Wszytsko byłoby ok gdyby nie to,że podczas rejestracji wyskakuje mi błąd,że nie można odnaleźć strony i żeby sprawdzić,czy podana ścieżka lub adres internetowy jest prawidłowy.
Miał ktoś podobny problem i może mi pomóc?
mysza83
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Sty 2009, 13:45

Re: Adobe photoshop Album Starter Edition 3.0 - rejestracja

Postprzez Dominika » 05 Lut 2009, 22:23

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5

Mam ten sam problem z programem adobe photoshop starter edition. Nie mogę się zarejestrować. Czy udało ci się już go rozwiązać?

Dominika
Dominika
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Lut 2009, 22:15

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]