TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

aDobe photoshop

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

aDobe photoshop

Postprzez Tytus » 24 Sie 2005, 11:33

PostUA:

szukam 8 lub nowszego czy wie ktos skąd ściągnąć dzięki
Tytus
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Sie 2005, 08:12

Postprzez zebra » 24 Sie 2005, 13:30

PostUA:

Z torrenta. Znajdziesz wersję 7.x, 8.x, a także 9.x. Link: http://www.tdt.org.pl/katalog.php?szukaj=Adobe&kat=0 Chyba nie muszę dodawać, że ściągamy plik na przykład przez BitCometa :wink: .
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Tytus » 24 Sie 2005, 14:11

PostUA:

na trorencie znalazlem ale słabo mi torrent chodzi
Tytus
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Sie 2005, 08:12

Postprzez zebra » 24 Sie 2005, 17:19

PostUA:

Program nawet po spakowaniu zajmuje grubo ponad 300 MB. Więc sprawdź co, ściągasz (aplikacja) :wink: . Ściąganie troszkę potrwa, ale pocieszająca jest liczba seedów, ponad 300, więc zdąrzysz ściągnąć :wink: . Nie wiem, jaką wersję ściągasz, ale ja bym polecała 8.0, na niezbyt mocnym pececie działa idealnie. Wersja 9.0 ma większe wymagania sprzętowe, dlatego nie jest polecama na słabsze pecety. Poza tym, wersja 8.0 ma mniej MB :wink: . Twój wybór.... Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez daxrider » 24 Sie 2005, 17:32

PostUA:

Przekazałem już titusowi na priv'a informację, skąd może szybko ściągnąć Photosopa 8 CS pl. (Peer2Mail).
daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Postprzez The Omen » 28 Sie 2005, 13:52

PostUA:

Daxrider mógłbyś i mi podać namiary na Photoshop CS PL ?? Mi w zupełności wystarcza wersja angielska, którą mam, ale kolega prosił mnie o ściągnięcie polskiej :/ Z góry dzięki :D
-= Co raz mniej jawy, co raz więcej alkoholi ... =-
-= Oh ... Barley Corn, powieki oczom duszy stul ... =-
-= Oboje wiemy jak samotność nocą boli ... =-
-= Królowa Życia i Król ... =-
Awatar użytkownika
The Omen
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Sie 2005, 13:28
Miejscowość: Opatów

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum