Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

aDobe photoshop

24 Sie 2005, 11:33

szukam 8 lub nowszego czy wie ktos skąd ściągnąć dzięki

24 Sie 2005, 13:30

Z torrenta. Znajdziesz wersję 7.x, 8.x, a także 9.x. Link: http://www.tdt.org.pl/katalog.php?szukaj=Adobe&kat=0 Chyba nie muszę dodawać, że ściągamy plik na przykład przez BitCometa :wink: .

24 Sie 2005, 14:11

na trorencie znalazlem ale słabo mi torrent chodzi

24 Sie 2005, 17:19

Program nawet po spakowaniu zajmuje grubo ponad 300 MB. Więc sprawdź co, ściągasz (aplikacja) :wink: . Ściąganie troszkę potrwa, ale pocieszająca jest liczba seedów, ponad 300, więc zdąrzysz ściągnąć :wink: . Nie wiem, jaką wersję ściągasz, ale ja bym polecała 8.0, na niezbyt mocnym pececie działa idealnie. Wersja 9.0 ma większe wymagania sprzętowe, dlatego nie jest polecama na słabsze pecety. Poza tym, wersja 8.0 ma mniej MB :wink: . Twój wybór.... Pozdrawiam!

24 Sie 2005, 17:32

Przekazałem już titusowi na priv'a informację, skąd może szybko ściągnąć Photosopa 8 CS pl. (Peer2Mail).

28 Sie 2005, 13:52

Daxrider mógłbyś i mi podać namiary na Photoshop CS PL ?? Mi w zupełności wystarcza wersja angielska, którą mam, ale kolega prosił mnie o ściągnięcie polskiej :/ Z góry dzięki :D
Wyślij odpowiedź