Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Adultfinder

22 Kwi 2006, 22:01

Jak włączam pierwsza strone Internet Explorer to zaraz mi sie pojawia drugie okno z i mi pisze Adultfinder i mi sie pokazuje pierne panie chetne do spotkania :) :D . jakim programem moge sie tego pozbyc ????pomóżcie

22 Kwi 2006, 22:48

myslę że jest to tzw.dialer
Kaspersky z baz rozszeżonych napewno to wykrywa ,A jeśli tego nie chcesz pozostają inne programy wykrywające dialery. pozdrawiam

23 Kwi 2006, 00:30

mysle ze dialer to jedynie przekierowuje połaczenia na inny numer. a po za tym juz sprubowałem antydilerem i nic to niepomogło!! ;( tylko same błedy wystepywały mi z Explorerem i nie tylko !! :( i nie wiem co sie dzieje!! :(

23 Kwi 2006, 09:09

Jakich zabezpieczen uzywasz ?
usun zawartosc cache przegladarki i folderu temp.
Ostatnio edytowany przez niunka, 23 Kwi 2006, 09:18, edytowano w sumie 1 raz

23 Kwi 2006, 09:13

Spróbuj SpyBot'em i HijackThis

23 Kwi 2006, 22:25

do tej pory uzywałem tylko Avasta i było dobrze! mam service packa 2 z uaktualnieniami.
Jak usunac ten Cashe?gdzie on jest ?

24 Kwi 2006, 01:49

W opcjach internetowych programu. Później Mimo wszystko skontroluj foldery: Temp, Historia, oraz Temporary Internet Files i sprawdź czy są puste, jeśli nie upróźnij je.

C:\Documents and Settings\NazwaUżytkow\Ustawienia lokalne\Temp

C:\Documents and Settings\NazwaUżytkownika\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files

C:\Documents and Settings\NazwaUżytkownika\Ustawienia lokalne\Historia

Przeskanuj SpyBot'em, a gdy będzie OK zainstaluj SpywareBlaster.

http://www.instalki.pl/programy/Downloa ... yware.html

24 Kwi 2006, 05:26

Zainstaluj firewalla ten systemowy jest nic nie wart.Zainstaluj SpyEmergency przeskanuj nim kompa i usun wszystko co znajdzie(a bedzie tego duzo)

SpyEmergency Image
Wyślij odpowiedź