TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Zamierzam sobie kupić do mojego sony ericssona k550i bluetootha, jakiś pokrowiec oraz kartę pamięci 2GB ale jakoś odpowiedniego do mojego telefonu nigdzie nie mogę z najść. Przepatrzyłem allegro oraz kilka sklepów internetowych i nic nie znalazłem. Jak ktoś wie gdzie można takie coś kupić to proszę pisać w tym temacie.
JEDREK napisał(a):...ale ja bym odradził folia klei się do wyświetlacza (wyjątek crystal case)
Jeśli chcesz folię na wyświetlacz to polecam PROTECTOR. Jakiś miesiąc temu miałem jeszcze K550i i uzywałem tej folii. W każdej chwili można ją oderwać i nie pozostają po niej żadne ślady.
A to bluetooth nie musi być przystosowany do konkretnego telefonu? Zawsze myślałem że jak mam taki telefon to że musi być też taki sam bluetooth, który obsługuje ten telefon.