Tematy związane z telefonią komórkową.
26 Maj 2008, 14:16
Zamierzam sobie kupić do mojego sony ericssona k550i bluetootha, jakiś pokrowiec oraz kartę pamięci 2GB ale jakoś odpowiedniego do mojego telefonu nigdzie nie mogę z najść. Przepatrzyłem allegro oraz kilka sklepów internetowych i nic nie znalazłem. Jak ktoś wie gdzie można takie coś kupić to proszę pisać w tym temacie.
26 Maj 2008, 19:04
Karta pamięci w komputroniku lub w jakimś komputerowym w twojej okolicy.
Bluetooth
Za pokrowcem rozejrzyj się po sklepach/komisach gsm ale ja bym odradził folia klei się do wyświetlacza (wyjątek crystal case)
26 Maj 2008, 22:22
http://teletorium.pl/
Sprawdź czy jest w twoim mieście, dostaniesz tam wszystko co potrzeba. Bluetooth, Pokrowiec, Kartę Pamięci.
Wyszukiwarka stoisk w dziale kontakt.
27 Maj 2008, 00:28
JEDREK napisał(a):...ale ja bym odradził folia klei się do wyświetlacza (wyjątek crystal case)
Jeśli chcesz folię na wyświetlacz to polecam PROTECTOR. Jakiś miesiąc temu miałem jeszcze K550i i uzywałem tej folii. W każdej chwili można ją oderwać i nie pozostają po niej żadne ślady.
27 Maj 2008, 11:55
A to bluetooth nie musi być przystosowany do konkretnego telefonu? Zawsze myślałem że jak mam taki telefon to że musi być też taki sam bluetooth, który obsługuje ten telefon.
27 Maj 2008, 13:00
Moduł bluetooth jest kompatybilny z każdym telefonem (telefon musi mieć bluetooth)