TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Aktualizacja MS Office

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Aktualizacja MS Office

Postprzez Raptor » 06 Kwi 2006, 15:08

PostUA:

Witam serdecznie!
Mam problemik, po instalacji Office'a wyskakuje mi okienko z aktualizacją po pominięciu go nie można pracować w programie. Można to jakos przeskoczyć? Oczywiście bez aktywacji. Jest mi to o tyle potrzbne bo korzystam z edytora równań a w OpenOffice'ie jest ciężko przy bardziej skomplikowanych równaniach :(
Dzięki!

Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
Raptor
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Mar 2006, 20:38
Miejscowość: Dziki wschód!!!

Postprzez tomasso81 » 06 Kwi 2006, 21:38

PostUA:

Witam :)

Twój problem można rozwiązać w jeden sposób. Musisz znaleźć aktywatora do offica jeżeli masz pirata, a na pewno tak jest. Jeżeli masz oryginał to musisz aktywować go przez neta, nie ma wyjścia. Poszukaj w osiołku (emule) cracków do offica. To tylko taka rada. Chyba że stać cię na pełną wersję :) :) :)

Pozdrawiam :D :grin: :) :smile: 8) :lol: :wink:

Respect
Awatar użytkownika
tomasso81
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Mar 2006, 14:26
Miejscowość: Kraków

Postprzez Raptor » 07 Kwi 2006, 10:17

PostUA:

Witam!
Dzięki, tak też zrobie mułek rusza w drogę ;) :D