TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam takie pytanie pojawia mi się żółta tarcza na pasku menu i wymaga pobrania aktualizacji automatycznych czy jeśli je sciągne i zainstalują się one to coś się stanie?? i czy wógle jest to konieczne?? jeżeli wyłacze to okienko z aktualizacjami automatycznymi to pojawia się tarcza czerwona,że komputer może być zagrożony.Macie jakieś porady ?? z góry thx.
Jest to konieczne, żeby mieć zaktualizowany system, ale bez tego się obejdzie. XP pirat czy legalny? Jak pirat to wybierz niestandardową instalacje i wyłącz "powiadomienie o legalności" resztę instaluj
XP mam pirata kiedyś zainstalowałem Aktualizacje automatyczne to powitał mnie komunikat o nie legalnym systemie:).A zaporę wole mieć właczona więc mówicie aby zainstalować niestandardową aktualizacje??
Wylacz zupelnie aktualizacje w uslugach, nir tylko w samym panelu sterowania.
Jak wylaczyc w uslugach poszukaj w dziale Domonstaracje Poradniki http://forum.instalki.pl/viewtopic.php?t=7834