Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Aktualizacje do systemu Win XP

17 Lut 2008, 22:23

Mam takie pytanie pojawia mi się żółta tarcza na pasku menu i wymaga pobrania aktualizacji automatycznych czy jeśli je sciągne i zainstalują się one to coś się stanie?? i czy wógle jest to konieczne?? jeżeli wyłacze to okienko z aktualizacjami automatycznymi to pojawia się tarcza czerwona,że komputer może być zagrożony.Macie jakieś porady ?? z góry thx.:)

17 Lut 2008, 22:24

Jest to konieczne, żeby mieć zaktualizowany system, ale bez tego się obejdzie. XP pirat czy legalny? Jak pirat to wybierz niestandardową instalacje i wyłącz "powiadomienie o legalności" resztę instaluj

17 Lut 2008, 22:30

Najlepiej wyłączyć cała usługe Aktualizacji automatycznych, usluge centrum zabezpieczenia i usluge zapore (chyba ze uzywasz)

Pozdrawiam ;P

18 Lut 2008, 11:45

XP mam pirata kiedyś zainstalowałem Aktualizacje automatyczne to powitał mnie komunikat o nie legalnym systemie:).A zaporę wole mieć właczona więc mówicie aby zainstalować niestandardową aktualizacje??

18 Lut 2008, 12:17

Wylacz zupelnie aktualizacje w uslugach, nir tylko w samym panelu sterowania.
Jak wylaczyc w uslugach poszukaj w dziale Domonstaracje Poradniki -> http://www.instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=7834
Wyślij odpowiedź