TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Aktywacja Systemu Windows-PROBLEM!!!

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Aktywacja Systemu Windows-PROBLEM!!!

Postprzez Anderos » 29 Maj 2008, 20:41

PostUA:

Mam problem :( z aktywacją systemu. Ponieważ widziałem że zbliża sie termin aktywacji sytemu to użyłem takiego programiku "HYBRID" :D do automatycznego aktywowania systemu. Używałem już go wiele razy na moim starym kompie i było wszystko ok, teraz mam nowy i i też go użyłem :D było wszystko ok już nie pojawiał sie dymek z terminem, ale wczoraj wracam ze szkoły i chce odpalić kompa a tu mi wyskakuje komunikat że trzeba aktywować system. Ale to był jeden z problemów ponieważ klikam "tak" że chce aktywować system i wyskakuje komunikat że aktywacja przebiegła pomyślnie, wciskam "ok" i wracam z powrotem do pulpitu gdzie można wybrać użytkowników i tak w kółko :( POMÓŻCIE !!!!

P.S Oczywiście mam orginalnego windowsa HE sp2, i używałem go na starym kompie i aktualnie używam go na nowym.
Awatar użytkownika
Anderos
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Sty 2008, 18:06
Miejscowość: Piła

Postprzez banan » 29 Maj 2008, 22:03

PostUA:

wersja BOX czy OEM ?
jak OEM to musisz kupić drugiego Windowsa :D
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez mateusz x man » 29 Maj 2008, 22:11

PostUA:

banan napisał(a):jak OEM to musisz kupić drugiego Windowsa :D

Jesteś w błędzie. Nie musisz kupowac kolejnego systemu. Założe się że robisz aktualizację przez internet. Też tak chciałem po wymianie płyty głównej ale się nie dało. Niestety musisz zadzwonić do Microsoft'u i aktywować system. Musisz podać wygenerowany kod po czym zostaniesz zapytany na ilu komputerach zainstalowany jest system, który chcesz aktywować. Później otrzymasz klucz do aktywacji i powinno być po kłopocie.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez Anderos » 30 Maj 2008, 14:43

PostUA:

nie robiłem aktywacji przez internet. Robiłem tylko raz przez tel. mam problem bo pisze, że aktualizacja przebiegla pomyslnie i jest tylko "ok" do kliknięcia, nie mam miejsca na wpisanie kodu :(
Awatar użytkownika
Anderos
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Sty 2008, 18:06
Miejscowość: Piła

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]