TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

akwarium

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

akwarium

Postprzez deamon » 21 Maj 2005, 09:09

PostUA:

mam nowe akwarium dajcie mi kilka rad żeby mi rybki za szybko nie pozdychały
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez proktor » 21 Maj 2005, 17:55

PostUA:

dawaj im jesc raz w miesiącu :)

tylko niezapomnij im dac raz wiesiącu bo z tego głodu umocniom sie wyjdą z akwarium i cie zjedzą :)

Jest tyle for dyskusyjnych poswieconych zwiezetom na nich sie pytaj jesli chcesz naprawde zadbac o swoie rekinki,tam sie udzielaja ludzie którzy sie na tym znają ;)
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez deamon » 22 Maj 2005, 09:23

PostUA:

no właśnie tam się zapytałem miesiąc temu i czekam dalej
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez archaniol » 11 Lip 2005, 11:54

PostUA:

Karm je rano i wieczorem. Daj im powetrza(filterek). Aha i zmieniaj co okolo 3 miesiace wode w akwarium jak masz male a jak masz duze to co pół roku. Aha i ostatnia rzecz nie choduj piranii bo po 5 minutach jedna rybka ci zostanie - pirania
najnowsze i całkowicie darmowe mp3: wystarczy wpisać i przytrzymać Alt i F4
Awatar użytkownika
archaniol
Postujący
Postujący

Dołączenie: 10 Lip 2005, 18:14
Miejscowość: MK City

Postprzez Yoo! » 11 Lip 2005, 21:58

PostUA:

zrób im wypasione wnetrze :D jeśli będa miały zajebiste warunki (zameczek, jakieś skrzynie z której wylatuja bąbelki itd. takie bajery to napewno nie pozdychają bo im będzie szkoda marnować takiej kwatery :D pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]