TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam problem z All playerem. W czasie ogladania filmu dzwiek przesuwa sie (tzn na poczatku jest OK ale po ok 30 min jest opozniony-dodam ze jak odrazu przesune na np 45 min film to dzwiek jest ok). Pytanie co robic ? Czy moze lepiej zmienic na jakis inny program?
JEDREK napisał(a):Polecam GOM Player. Mało popularny ale zdecydowanie lepszy od all playera. Odtwarza praktycznie wszystko sam wyszukuje kodeki.
Ja mam z nim więcej problemów niż z allplayerem. Obecnie używam VPlayera bo jak na razie mnie nie zawodzi Co do GOM Player to u mnie nie odtwarza dźwięku i klatkuje filmy przy tym samym zestawie kodeków VPlayer nie ma z tym żadnych problemów.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu