TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ja nie uważam że eBay jest lepszy, wystarczy tylko szukać zaufanych kontrahentów i wszystko będzie wporzo!!! A co do cen to nie zgadzam się że są niższe, bo wiele rzeczy szukałem i na jednej i na drugiej aukcji. Każdy ma własne zdanie ale ja osobiście nie kupię nic na eBay'u
ja natym cweloskim ebayu nic juz nie kupie , czemu :
jest 1 lipca 2005 i patrze a tam GTA SA pisze ze przed premiero tanio 50 zeta (premiera byla 7lipca)no to ja licytuje jak sie okazalo tylko zmarnowalem 15 zeta na kafejke internetowo bo bylem u baci a tam kompa niemam i dwa dni puzniej licytacja sie skonczyla ja wygralem a on mi wysyla maila przykro mi to tylko oszustwo moze zapomnimy o wszystkim i dasz mi punkt dodatni , ja powiedzialem mu to kiego h... piszesz ze wyszla juz w stanach i przyslales do polski ???Niepolecam ebayu moja ciotka miala taki sam problem z czapko Yankesow !!!
allegro jest fajne . Jak ktoś chce sobie ponabijać punkty to niech poszuka jakichś pierdół po złotówce i kupi tę rzecz i odrazu niech wystawi pozytywny komentarz i zobaczy co się stanie. W moim przypadku tylko jeden gość (zarobiłem tak chyba z 10 punktów )upierał się że jak kupiłem to muszę zapłać ale po małych negocjacjach zmienił zdanie i rozstaliśmy sie w zgodzie z dodatkowymi punktami.(gość sprzedaje banknoty milion dolarowy czy coś takiego ).