TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

allplayer PILNIE potrzebuję kodeka...

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

allplayer PILNIE potrzebuję kodeka...

Postprzez Utya » 25 Mar 2005, 00:23

PostUA:

Moi drodzy, jako kobieta nie związana z informatyką bardziej niz na poziomie Waszych kostek proszę Was o pomoc. Jak odpalam allplayera to potrzebuję kodeka Quick Time Movie. Pomozcie mi proszę go znaleźć bo jutro jade do domu a tam nie mam stałego łącza i rodzice będą zrzędzili że za dużo zapłacą TP. Wielkie dzieki za pomoc! Buziaki!
Awatar użytkownika
Utya
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Mar 2005, 00:17
Miejscowość: Poznań

Postprzez kamuflasz » 25 Mar 2005, 13:20

PostUA:

przeszukałem kawałek sieci i nigdzie nie znalazłem takiego kodek może wystarczy program Quick Time ale to jest wielkie MOŻE nie jestem pewien tej decyzji musisz poczekać na opinie innych może one ci pomogą
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez dj_shreder » 25 Mar 2005, 13:33

PostUA:

allplayer powinien to zrobić za ciebie powinno wyświetlic się ostrzeżenie że brakuje kodeka i zapytanie czy chcesz pobrać go teraz jeżeli nie to nie wem muj działa na nimo codekt packt i ffdshow podrawiam
miło, szybko i sympatycznie
Awatar użytkownika
dj_shreder
Postujący
Postujący

Dołączenie: 22 Gru 2004, 12:28
Miejscowość: Kamienna Góra to chyba gdzies koło Marsa

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]