TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ja mam problem z allplayerem objawiający się nagłym zatrzymaniem filmu i cofnieciem go do poczatku. Nie dzije sie tak z jednym tylko filmem lecz z niemal każda płyta. Co moze to powodowac wiecie może ??
Joseph napisał(a):Ja mam problem z allplayerem objawiający się nagłym zatrzymaniem filmu i cofnieciem go do poczatku. Nie dzije sie tak z jednym tylko filmem lecz z niemal każda płyta. Co moze to powodowac wiecie może ??
Raczej jest to spowodowane jakoscia plyty, na ktorej nagrany jest film.
I tutaj dochodzi do glosu cd-rom.
Chyba, ze odtwarzasz z dysku :].
ryszard dobrosz... w lewym dolnym rogu allpleyera jest przycisk..klikajac na niego zmienia sie wlasciwosci suwaka z głośności na balans, nasycenie, speed itp. Spróbuj może tym pokombinowac. moze masz przestawione. Standardowe ustawienie to suwak na srodku w kazdej wlasciwości