TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Alt+C=nic

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Alt+C=nic

Postprzez Arexe » 17 Sty 2008, 17:44

PostUA:

Witam! Wiem, że były już takie problemy no ale nie mgoe znaleźc odp. :sad:
Nie działa mi Alt+C= "ci" wyłączyłem ten skrót w ATI Catalyst Control Center ale nadal nic :?
Prosze o pomoc! :)

PS. Mam też problem z głosem... Głos działa w Winamp ale np. w GG już nie, tak samo jest np. z filmikami na youtube itp.

PS. czy może by tak że dysk C jest w systemie plików FAT32 a D NTFS?? (niestety tak mam :? )
۞₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪۞
Google H4x0r prawdę Ci powie!
Awatar użytkownika
Arexe
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 3

Postprzez 1jaa » 17 Sty 2008, 22:04

PostUA:

Co do skrótów nie wiem... A do Twoich "PS" to z głosem to być może masz w opcjach przeglądarki wyłączeone dźwięki, tak może być tak jak jest z tymi partycjami, choć pod xp (bo przypuszczam, że masz xp) zalecana jest partycja ntsf (bezpieczeństwo itd.)
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez Arexe » 18 Sty 2008, 10:57

PostUA:

Z tą literą samo się już naprawiło! :shock: Look: ććććć :lol:

No a teraz z tym głosem...
Głos działa w: grach, winamp, subedit player. Głosu nie ma w: Filmikach i muzyce na necie, podczas właczania i wyłączania kompa, Gadu-Gadu, Xfire...
Sterowniki brałem wszystkie (tak mi sie wydaje :roll:) a wcześniej wogóle głosu nie było... Musiałem zmienić ze mam niby 4 głośniki w Realtek HD Audio (RTHDCPL.exe)

Image

PS. Mam XP Professional SP2

@DOWN
No właśnie już się nieźle wkurzyłem! :twisted: I wydaje mi się, że zrobie tego formata w końcu i zmienie przy okazji System Plików na NTFS 8)
Ostatnio edytowany przez Arexe, 18 Sty 2008, 21:02, edytowano w sumie 1 raz
۞₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪۞
Awatar użytkownika
Arexe
Postujący
Postujący

Postprzez Splitz » 18 Sty 2008, 20:34

PostUA:

Mialem kiedys podobny problem wlasnie z dzwiekiem w jednych aplikacjach dzialal w innych nie wiec wlaczylem sprawdzanie dyskow lecz i to nie pomoglo pozniej zrobilem format i postawilem nowy system...klopoty odeszly :D
Awatar użytkownika
Splitz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Gru 2007, 13:41
Miejscowość: Rzeszow

Postprzez 1jaa » 19 Sty 2008, 12:36

PostUA:

Format to nie rozwiązanie.. Patrzyłeś w opcjach? Wejdź w opcje internetowe w IE i w zakładke zaawansowane zrób screena i poka tutaj.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Arexe » 19 Sty 2008, 13:20

PostUA:

patrzyłem w opcjach tam... mam zaznaczone odtwarzanie dzwięków czy coś takiego... ale głosu nie ma też w innych programach (a w ogóle ja używam FF) i np. nie mam głosu podczas włączania kompa, gdy ktoś robi się dostepny w GG itp.. :roll: więc problem pewnie tkwi w czymś innym... ;/

Image

@DOWN
To jest nowy komp.. sam musiałem tylko all instalować (czysty hdd) to było w czwartek bo wtedy tez instalowalem wina
Ostatnio edytowany przez Arexe, 19 Sty 2008, 20:50, edytowano w sumie 1 raz
۞₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪۞
Awatar użytkownika
Arexe
Postujący
Postujący

Postprzez 1jaa » 19 Sty 2008, 19:27

PostUA:

Ale rozumiem, ze opcjach gg masz zaznaczoną opcje żeby był odtwarzany dźwięk? We właściościach audio wszystko masz ustawione tak jak powinno być? Przeinstalowywałeś stery? Próbowałeś przywrócić system do dnia kiedy dźwięk jeszcze działał?
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]