Mam problem z kręceniem wyżej wymienionego procesora. Domyślna prędkość FSB to 200 MHz. Wczoraj próbowałem wykrecic na maksa (1.8 GHz) ale po uruchomieniu systemu podczas wlaczania sie Kaspersky'ego wywaliło mi bluescreena. Następnie zszedłem do 1.7 jednak po 5 minutach działania systemu znów zostałem zgaszony przez bluescreena. Zostawiłem komputer w takim stanie do dzisiaj żeby znowu zmniejszyć taktowanie. Dzisiaj zmniejszyłem do 1.6 i wszystko było mniej więcej okej ale po 8 godzinach pracy znów dostałem bluescreena (instalowałem wtedy grę, rozmawiałem na skypie i słuchałem muzyki). Wydawało mi się, że 1.6 to będzie dobra wartość ale jak widać myliłem się. Nie chce schodzić już niżej bo wtedy nie będzie to miało większego sensu. Chciałbym wiedzieć co mogę zrobić żeby nie było bluescreenow na tym 1.6. Podejrzewam, że to przez kiepski zasilacz (ProComp ATX-KY 430W) ale wolę się upewnić zanim zacznę coś wymieniać. Temperatura w stresie nie przekracza 55 stopni a w idlu jest około 40. Napięcia są ustawione na auto a podkręcałem biosem. Procesor jest chłodzony wentylatorkiem AMD (około 3200 RPM) przy otwartej obudowie. Proszę o jakąkolwiek pomoc!