TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ja oglądalem go w języku hiszpańskim jak większość innych filmów to powiem, że według mnie nie było jakiejś rewelacji. Moja ocena to 6/10 z czego 3 punkty dla Meghan Heffern za naprawde dobrą gre.
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Mi się podobała American Pie 5 ale 6 tak jak pisałem wczesniej niezbyt fajna początek wmiare się zaczynał spox a potem to już niektóre urywki fajne a potem kicha
Najlepiej jak by zrobili jeszcze American Pie 7
ale żeby to była wersja bardzo fajna żeby można było się pośmiać przez cały czas trwania filmu,a potem jak mają robić takie wersje jak American Pie 6 to niech lepiej przestaną,bo to niema sensu,chyba że ktoś śmieje się z byle czego.
Powiem szczerze, że nie spodziewałem się wiele po tym filmie... i spełnił moje niezbyt wygórowane oczekiwania. Produkcja utrzymana w stylu poprzedniej części... to już nie to samo co 1 i 2 ale pośmiać się można
no O Dwóch Takich Co Poszli W Miasto jest dobre.....ale kukaszr, czyżby wyszła część druga?...;]...bo pierwsza w oryginale chyba nazywała się "Harold and Kumar Go to White Castle" (chyba)....
pzdr
Piszę poprawnie po polsku.
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....