TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

amerykanski serwer

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Postprzez trabi146 » 09 Sie 2006, 09:57

PostUA:

jeszcze jest [strona nie jest już dostępna]
Yyy... HEHE Jak tam??
Awatar użytkownika
trabi146
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sie 2005, 10:05

Postprzez winx3 » 09 Sie 2006, 13:38

PostUA:

Chief napisał(a):
winx3 napisał(a):na emule nie ma tego o czym mowie bo juz dawno szukalem ... a mozesz mi powiedziec cos na temat tego bit torent bo szczerze mowiac pierwszy raz z tym sie spotykam

czego nie ma ??
daj mi nazwy plików ktorych nie mogles znalesc!!
nie ma takiej rzeczy zeby nie mozna bylo0 jej znalesc na emule! nie mowie o tvripach np. bo to zalezy od ripera czy to zrobi!

pozdrawiam

byloby milo gdybys to znalazl... zycze powodzenia...
-SHORTEE'S DJ 101
-SHORTEE'S DJ 202
-SHORTEE'S DJ 303
-TURNTABLE TUNE-UP

a tak poza tym to nie jest muzyka tylko filmiki nakrecone przez dj shortee's mozna je kupic na oficjalnej stronie tylko ze kasy brak ;) wiec szukam tu... pozdrawiam
winx3
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Sie 2006, 17:47

Postprzez winx3 » 16 Sie 2006, 11:49

PostUA:

otorz niejaki JEDREK napisał ze mozna znalezc pierwszy plik na:
[strona nie jest już dostępna]
[strona nie jest już dostępna]
i faktycznie jest tam torrent ale czy moglby mi ktos pomoc bo jakos wolno mi sie sciaga i czy moglibycie wrzucic ten plik na rapida albo cos takiego??
winx3
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Sie 2006, 17:47

Postprzez Pajlok » 16 Sie 2006, 13:13

PostUA:

ja polecam [strona nie jest już dostępna]
Awatar użytkownika
Pajlok
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Sie 2006, 20:06