TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Anglia - Polska

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Anglia - Polska

Postprzez zimbardo » 13 Paź 2005, 10:47

PostUA:

Boruc, Franek - rewelacja
Kosowski - swietnie, charowal ostro przez caly mecz
Pigi (Krzynowek) - dobrze, szkoda, ze jeszcze nie jest w formie
Rasiak - co ja robie tu??

Mecz emocjonujacy, jednak jak sie patrzylo na Polakow i Anglikow to roznica w umiejetnosciach klula w oczy :(
Wielkie podziekowania i gratulacje dla Janasa za to, ze tyle osiagnal z takimi zawodnikami. Na wiecej naprawde nie mamy co liczyc. Super, ze znowu jedziemy na finaly, ale nie wymagalbym za wiele od naszych orlow. Sam awans jest juz sukcesem, mowienie o wyjsciu z grupy to jakies nieporozumienie, chyba, ze z boza pomoca. Mam nadzieje, ze nie bedzie nagonki na Janasa jak repra w Niemczech wypadnie slabo, tak jak to bylo z Engelem.

A poki co cieszmy sie z awansu !! Poooooolska!!
Forum user: "Where can I download the Internet from? Do I need a bigger hard disk?"
Answer: Download the Internet here
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Postprzez kuba88 » 13 Paź 2005, 11:17

PostUA:

po dostaniu sie na mistrzostwa wszyscy beda mieli nadzieje, nie wiem na co (napewno nie na zwyciestwo), TV bedzie nakrecac atmosfere ze jedziemy tam wygrac czy cos, a jak wrocimy z ostatnim miejscem w grupie to wszyscy beda najezdzac na janasa, popatrzce jak na zachodzie, jak przychodzi trener to go zostawiaja na kilka lat a nie zmieniaja jak rekawiczki, nasie z pzpn nie dorosli jesze zeby nasza reprezentacja grala na wyskoim poziomie
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Postprzez deamon » 13 Paź 2005, 14:52

PostUA:

Janas jest lepszy od poprzednika może wyjdziemy z grupy.

Pooooooooolska GGGGGOOOOOOLLLLLLAAAAAA
jesteśmy z wami
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez komandos » 13 Paź 2005, 15:40

PostUA:

Ja zamiast tych mistrzostw swiata , chetnie bym zamienił na awans do mistrzostw europy w 2008 r. w mistrzostwach swiata juz gralismy ,teraz czas na europy....
Ashes to ashes , Dust to dust... AMEN !!!
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez hmm..... » 13 Paź 2005, 17:51

PostUA:

Rasiak, Kosowski, Jop, Lewandowski to domu !!!!!!!!!!!!!!!!! Krowy doić cieniaki 8) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rozczarowalem sie Kosowskim :| dobry chlopak jest ale wczoraj zagral slabo!! tracil 80% piłek,razpodalładnie i bramka Franka i nic po za tym!!!

Rasiak - drewniak pilki nie umial utrzymac dluzej niz 5s i tracil :| do domu!

Jop - ktos pieknie podal Owenowi, Jop byl sporo przed nim, zobaczylem jak on wolno biega to mi sie wszystkiego odechcialo! nie dosc ze owen pierwszy doszedl do pilki to jeszcze Mariusz faulowal :/ do domu do FK Moskwa!

Lewandowski - dostal pilke i stal w miejscu jakby nie wiedzial co ma zrobic! Anglia gra krotko i biegowo a ten stoi jak na Ukrainie i sie glupio patrzy ktory pomocnik wybiega! do domu!

Franek, Żuraw - to jest bdb atak a nie rasiak z Mackiem! obrona tez do wymiany! Żewłakow dobrze grał i niech zostanie! reszta do wymiany! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio edytowany przez hmm....., 13 Paź 2005, 17:53, edytowano w sumie 1 raz
hmm.....
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Maj 2005, 15:48
Miejscowość: stąd nie widać ;P

Postprzez hmm..... » 13 Paź 2005, 17:52

PostUA:

komandos napisał(a):Ja zamiast tych mistrzostw swiata , chetnie bym zamienił na awans do mistrzostw europy w 2008 r. w mistrzostwach swiata juz gralismy ,teraz czas na europy....

LOL!!! aleś znawca pilki... :lol: Mundial czy Euro tak samo sa wazne i powinno sie starac na awans do obydwóch imprez :!: :lol:
hmm.....
Postujący
Postujący

Postprzez RainMan » 13 Paź 2005, 18:18

PostUA:

hmm..... napisał(a):Rasiak, Kosowski, Jop, Lewandowski to domu !!!!!!!!!!!!!!!!! Krowy doić cieniaki 8) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rozczarowalem sie Kosowskim :| dobry chlopak jest ale wczoraj zagral slabo!! tracil 80% piłek,razpodalładnie i bramka Franka i nic po za tym!!!

Rasiak - drewniak pilki nie umial utrzymac dluzej niz 5s i tracil :| do domu!

Jop - ktos pieknie podal Owenowi, Jop byl sporo przed nim, zobaczylem jak on wolno biega to mi sie wszystkiego odechcialo! nie dosc ze owen pierwszy doszedl do pilki to jeszcze Mariusz faulowal :/ do domu do FK Moskwa!

Lewandowski - dostal pilke i stal w miejscu jakby nie wiedzial co ma zrobic! Anglia gra krotko i biegowo a ten stoi jak na Ukrainie i sie glupio patrzy ktory pomocnik wybiega! do domu!

Franek, Żuraw - to jest bdb atak a nie rasiak z Mackiem! obrona tez do wymiany! Żewłakow dobrze grał i niech zostanie! reszta do wymiany! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

no gdybyś był trenerem Reprezentacji Polski to bys korzystał z bogactwa narodowego piłkarzy zapewne.

Rasialdihno to najgorszy piłkarz który sie otarł o reprezentacje i na bank na mundialu bedzie w pierwszej 11
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lip 2005, 08:03
Miejscowość: R-RZ

Postprzez komandos » 13 Paź 2005, 18:31

PostUA:

hmm..... napisał(a):LOL!!! aleś znawca pilki... :lol: Mundial czy Euro tak samo sa wazne i powinno sie starac na awans do obydwóch imprez :!: :lol:
a kto mówi że nie są ważne ? jakbys znawco wiedział to na EURO jeszcze nie gralismy ,a poza tym Polska reprezentacja jest nieprzewidywalna, raz potrafi w dobrym stylu awansowac do MŚ, a raz potrafi byc wycyckana przez takich Łotyszy,trzeba w koncu ustabilizowac formę a nie raz na cztery lata grac dobrze , ale co a będę gadał przeciez ty znawco wszystko o tym wiesz nie ?
Ashes to ashes , Dust to dust... AMEN !!!
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez Lamagalula » 13 Paź 2005, 21:49

PostUA:

No i 2:1 dla Anglii i z czym sie nasi do mistrzostw swiata wybieraja?? A Szpakowski niech uwaza bo za niedlugo sam gola strzeli !! Pozdrawiam !!
(: Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Postprzez Gabczak » 13 Paź 2005, 21:53

PostUA:

Zawsze tak jest...że anglia musi wygrywać ale może kiedyś nasz sQuad wygra, o ile nie będzie am Rasiaka :evil: (wstyd tylko przyniósł)
Celeron RuLeZzZZzZz !!!
Awatar użytkownika
Gabczak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Paź 2005, 20:12
Miejscowość: z daleka

Postprzez viprex » 13 Paź 2005, 23:55

PostUA:

Mecz jaki był kazdy widział nic dodać nic ująć TRAGEDIA w dwóch aktach :oops: .
Nieroziumiem tylko postępowania Janasa dlaczego jak najszybciej nie zabrał z boiska Rasiaka :twisted: :twisted: totalny pokaz niemocy w jego wykonaniu.
A co do panów Szpakowskiego i Szaranowicza :704: może już czas na emeryturkę :516: . podkładajcie panowie komentarz do gier, a mecze na żywo ZOSTAWCIE JUŻ W SPOKOJU uprzejmie o to proszę :569:
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez kuba88 » 14 Paź 2005, 12:17

PostUA:

szczerze...
nie wiem co macie do szpakowskiego i szaranowicza???
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Postprzez hmm..... » 14 Paź 2005, 14:10

PostUA:

JA DO SZARANOWICZA NIC NIE MAM, ale do szpakowskiego tak :evil: koles komentowac nie umie :/ przypomina mi sie pewna sytuacja: faulowany został Cole a Szpakowski ze Owen faulowany :lol:
hmm.....
Postujący
Postujący

Postprzez zimbardo » 14 Paź 2005, 14:11

PostUA:

viprex, chcesz wyslac szaranowicza i szpakowskiego na emeryture, ok, niech bedzie, tylko powiedz mi kto ich zastapi? bo ja nie widze zadnych kandydatow. Nie twierdze, ze sa boscy, dla mnie sa OK, jakby pojawil sie ktos lepszy to dac mu szanse, ale ja po prostu nie widze takich. Zimoch moglby komentowac, ale on pracuje w radiu
Forum user: "Where can I download the Internet from? Do I need a bigger hard disk?"
Answer: Download the Internet here
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Postprzez kuba88 » 14 Paź 2005, 18:36

PostUA:

zimbardo napisał(a):viprex, chcesz wyslac szaranowicza i szpakowskiego na emeryture, ok, niech bedzie, tylko powiedz mi kto ich zastapi? bo ja nie widze zadnych kandydatow. Nie twierdze, ze sa boscy, dla mnie sa OK, jakby pojawil sie ktos lepszy to dac mu szanse, ale ja po prostu nie widze takich. Zimoch moglby komentowac, ale on pracuje w radiu

no zgadzam sie z kolega, nie ma ich kto zastapic, goscie sie dossali do stolkow i siedza tylko ciekawe jeszcze ile, moze borek (czy jakos tak)??
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników