TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Zainstaluj Pandę 2005 i masz razem z firealem.
Co miesiąc wychodzi komputer Świat - Ekspert z płytką na której jest Pełna wersja na 30 dni,wymaga tyko rejestracji przez internet.
Norton jest według mojego zdania dobrym programem,tuylko niestety na 15 dni z neta.Bo żadne serial do niego nie pasuje.Jedyne rozwiązanie kupić orginała za 200 zł
Jedynym bezplatnym antywirem, z ktorego jeszcze ostatecznie da sie korzystac jest avast. ztcp to chyba jest na instalkach, ale nie ejstem pewna. Tylko mnie strasznie wkurza ten antywir. Ja i tak twierdze, ze zeby sie zabezpieczyc to trzeba przejsc na Linuxa i bardzo to polecam.
pozdrawiam malutkia
There is only a thin line between winning and losing.
Dlaczego mówie że jest dobry.Według mnie jest on naprawde dobert,ALE nie najlepszy.Potrafi wykryć wirusy żle i te mniej grożne.Oceniam go pozytywnie mimo tego że w internecie większość użytkowników mówi,że jest on bardzo kiepski.Oczywiście ma wady jak chyba każdy antywirus