TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

[6220c] Antyvirus, słownik, czytanie sms, itd...

Tematy związane z telefonią komórkową.

[6220c] Antyvirus, słownik, czytanie sms, itd...

Postprzez Yoo! » 25 Gru 2009, 10:43

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.2.15 Version/10.01

Witam, mam kilka pytań,.
:arrow: Czy idzie wgrac do Nokii 6220c jakiegoś antyvirusa i czy jest to konieczne przy czestym wgrywaniu plików do na telefon.

:arrow: W folderze "Biuro" znalazłem słownik, ale niestety jest to słownik angielsko-angielski :/ niewiem, nie pytajcie się po co to komu. Chciałbym sie dowiedzieć czy idzie wgrac do niego język polski, bez łączenia się z internetem.

:arrow: Kolejna gadżet, czytanie sms'ów w j.angielskim :/ i kolejne pytanie, skąd pobrać j.polski do tej właśnie aplikacji.

:arrow: Pytanie może banalne, ale nie umiem przypisać wybranej melodi do danego kontaktu, jak zmieniam to tylką ogólną do wszystkich.

Dobra nie zanudzam jż więcej, z góry dzieki za odp, pozdro :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Re: [6220c] Antyvirus, słownik, czytanie sms, itd...

Postprzez juzcieniema » 25 Sie 2010, 13:20

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8

Czy idzie wgrac do Nokii 6220c jakiegoś antyvirusa i czy jest to konieczne przy czestym wgrywaniu plików do na telefon.

Powinno sie dac wgrac kasperskyego czy jakis tam inny antywirus lecz... antywirus do telefonu z symbianem jest ogolnie nie potrzebny jezeli sie sciaga z zaufanych zrodel (forow z symbianem badz inne takie tam, ja sciagalem z kazdej strony i nie mialem ani jednego wirusa chyba ze nie wyczulem jego dzialalnosci, skan w kompie tego pliku jest raczej wystarczalny)

W folderze "Biuro" znalazłem słownik, ale niestety jest to słownik angielsko-angielski :/ niewiem, nie pytajcie się po co to komu. Chciałbym sie dowiedzieć czy idzie wgrac do niego język polski, bez łączenia się z internetem.

Sa chyba rozne slowniki lecz ja polecam slownik "Xlator" korzystalem troche z niego i bylem w pelni zadowolony

Kolejna gadżet, czytanie sms'ów w j.angielskim :/ i kolejne pytanie, skąd pobrać j.polski do tej właśnie aplikacji.

Kiedys chyba szukalem w jezyku polskim takiego programu i chyba cos bylo...

Pytanie może banalne, ale nie umiem przypisać wybranej melodi do danego kontaktu, jak zmieniam to tylką ogólną do wszystkich.

Nie wiem jak to tam wszystko w tej noki wyglada
juzcieniema
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Wrz 2009, 20:03

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]