TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
ok , dzięki , ale nie prawdą jest ze norton muli kompa bo ja mam go teraz i mój komp chodzi szybko , moze u niektrych muli pewnie zalezy to od sprzetu jaki ktoś ma mój jest wporzadku , a zmienic chce bo musze ściągnąć aktualizacje no ale niestety trzeba płacic - cos za cos .
jonny napisał(a):Kaspersky (jestem z niego zadowolony) NOD 32. Avast Dobre antywiry .Trudno powiedzieć który jest najlepszy.
Miałam Kasperskyego płatnego niby ok ale wirusy przepuszczał no usuwal ale z niektórymi nie mógł sobie poradzić (zaraz jak weszły) na 7 usuwal 5 i dopiero po właczeniu na nowo wyrzucał .Licencja mi się kończy 04.11 ale już go odintstowałam i wklepałam Avasta (po co mam płacić) jak Avast jest OK +
a-squared z Instalek i rewelacja
witam mam problem z virusami. Otóz zlapalem piec trojanow i mój program avast wykrył je i przeniósł do kwarantanny.Od tego czasu mineły dwa tyg. i mój komputer zamula. Mam na płycie oryginalnego Nortona 2006 i chce go zainstalowac, ale podczas gdy jest avast norton nie chce sie zainstalowac. Boje sie odinstalowac avasta i dopiero zainstalowac nortona bo moze wtedy wirusy sie przedostana i narobia zpustoszenia!! Nortona chce zainstalowac zeby mi usunął te wirysy bo avast mi nie usuwa. Co mam zrobic? Prosze o pomoc. Bede wdzieczny
to jest Kaspersky ,ja bynajmniej wgrałam dwa antywirusy i zaraz odinstalowałam tego co niepotrzeba i było OK. A to że masz płytkę Nortona to z gazety?- to masz pełną wersję ale na określony czas tak jak ten link co Ci podałam.Bynajmniej ja tak robie niewiem co inni na ten temat Ci poradzą