Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
02 Lis 2006, 00:06
Witam , mam program NortonAntyVirus , i chciałem zapytać czy jest jakiś lepszy od tego co mam ? Jak jest to jaki ?
02 Lis 2006, 01:12
Norton strasznie mul kompa polecam ten
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... virus.htmljest darmowy i nie ma problemow z aktualizacja.
02 Lis 2006, 08:33
Kaspersky (jestem z niego zadowolony)
NOD 32.
Avast
Dobre antywiry .Trudno powiedzieć który jest najlepszy.
02 Lis 2006, 13:12
ok , dzięki , ale nie prawdą jest ze norton muli kompa bo ja mam go teraz i mój komp chodzi szybko , moze u niektrych muli pewnie zalezy to od sprzetu jaki ktoś ma mój jest wporzadku , a zmienic chce bo musze ściągnąć aktualizacje no ale niestety trzeba płacic - cos za cos .
02 Lis 2006, 15:18
jonny napisał(a):Kaspersky (jestem z niego zadowolony)
NOD 32.
Avast
Dobre antywiry .Trudno powiedzieć który jest najlepszy.
Miałam Kasperskyego płatnego niby ok ale wirusy przepuszczał no usuwal ale z niektórymi nie mógł sobie poradzić (zaraz jak weszły) na 7 usuwal 5 i dopiero po właczeniu na nowo wyrzucał .Licencja mi się kończy 04.11 ale już go odintstowałam i wklepałam Avasta (po co mam płacić) jak Avast jest OK +
a-squared z Instalek i rewelacja
06 Lis 2006, 14:26
witam mam problem z virusami. Otóz zlapalem piec trojanow i mój program avast wykrył je i przeniósł do kwarantanny.Od tego czasu mineły dwa tyg. i mój komputer zamula. Mam na płycie oryginalnego Nortona 2006 i chce go zainstalowac, ale podczas gdy jest avast norton nie chce sie zainstalowac. Boje sie odinstalowac avasta i dopiero zainstalowac nortona bo moze wtedy wirusy sie przedostana i narobia zpustoszenia!! Nortona chce zainstalowac zeby mi usunął te wirysy bo avast mi nie usuwa. Co mam zrobic? Prosze o pomoc. Bede wdzieczny
06 Lis 2006, 18:57
Witam
jak już masz wirusy to wgraj to
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Virus.htmlto jest Kaspersky ,ja bynajmniej wgrałam dwa antywirusy i zaraz odinstalowałam tego co niepotrzeba i było OK. A to że masz płytkę Nortona to z gazety?- to masz pełną wersję ale na określony czas tak jak ten link co Ci podałam.Bynajmniej ja tak robie niewiem co inni na ten temat Ci poradzą
06 Lis 2006, 20:02
A pytanko w Avascie masz w kwaranntanie wirusy to nie możesz ich usunąć ?
ręcznie ,ja jeszcze nie miałam w avaście wirusów także dlatego pytam
06 Lis 2006, 20:17
katarina
1. uzywaj opcji zmien,nie pisz posta za postem.
2. nie pisz jak nie umiesz pomoc,a piszesz bzdury !
sergio25
Zaloz nowy temat i wklej logi z HijackThis i Silentrunner
Pamietaj zeby temat znalazl sie w odpowiednim dziale i odpowiednio zatytulowany,a logi w tagach.
temat zamykam bo robi sie smietnik i bedzie bezsensowna dyskusja.