TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

antywirus

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

antywirus

Postprzez karolekziom » 11 Lut 2006, 21:41

PostUA:

Potrzebuje jakiegoś dobrego antywirusa który nie bęzie zamulał kompa i będzie współpracował z ZoneAlarm 6 PRO
IDEĄ naszej ERY jest żyć na PLUSIE i krzyczeć HEAYH do SAMYCH SWOICH
Awatar użytkownika
karolekziom
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sty 2006, 23:06
Miejscowość: Radostowice

Postprzez kamuflasz » 11 Lut 2006, 23:21

PostUA:

Za czasów gdy używałem ZoneAlarm to zainstalowanego mialem Nortona 2004 jednak ten antywirus strasznie zamulal kompa, obecnie dzialam na NOD32 jednak Zonka usunołem na rzecz SP2 i spisuje mi się super, jednak nie wiem czy ten antywirus i twoj firewall beda sie klucic bo nie probowalem jednego i drugiego na raz.
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez Hpest » 11 Lut 2006, 23:57

PostUA:

Ja mam Kaspersky Anti-Virus Personal v. 5.0.391 PL + Zone Alarm PRO i Wszystko GRA jak Należy :) , A nawet Lepiej.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez AmD » 12 Lut 2006, 20:51

PostUA:

ja uzywam Nod32 + Zone i ladnie smiga;] Nod32 nie zmula kompa i duza wykrywalnosc;]
Awatar użytkownika
AmD
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Lis 2005, 19:27
Miejscowość: z Bierdronki ;]

Re: antywirus

Postprzez Beata » 25 Lut 2006, 15:01

PostUA:

Program NOD 32 JEST NAJLEPSZY!!!!WYPROBOWALAM JUZ DZIESIATKI INNYCH
Beata
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Sty 2006, 20:08

Postprzez 1jaa » 25 Lut 2006, 15:53

PostUA:

Szukałem NOD32 do ściągnięcia. Ściągłem i mi się nie chce zainstalować. Dalej działam na Kasperskim.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

nod

Postprzez Beata » 25 Lut 2006, 16:03

PostUA:

Po sciagnieciu musisz wszystkie aplikacje zamknac,a dzialac tylko z nodem,potem ponownie uruchomic kompa i jest ok
Beata
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Sty 2006, 20:08

Postprzez niunka » 27 Lut 2006, 08:26

PostUA:

1jaa napisał(a):Szukałem NOD32 do ściągnięcia. Ściągłem i mi się nie chce zainstalować. Dalej działam na Kasperskim.

I lepiej zostan na Kasperskym,ale jak chcesz sie przesiasc na cos gorszego to prosze bardzo

Instalka:

FIX:

Instrukcja!!!!
1. zainstaluj NOD'a
2. zaznacz, że parametry aktualizacji ustawisz później!!!
3. zaznacz, że później ponownie uruchomisz komputer!!!
4. zainstaluj FIX'a
5. dopiero teraz ponownie uruchom komputer!!

Beata napisał(a):Program NOD 32 JEST !WYPROBOWALAM JUZ DZIESIATKI INNYCH

Co takiego wyprobowalas i czym sie kierowalas przy wybieraniu antywira ze tak krzyczysz :569: :???

.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten

Postprzez 1jaa » 28 Lut 2006, 19:30

PostUA:

Dzięki za linki no ale teraz już się zastanawiam czy nie zostać przy kasperskim, bo skoro tak napisałaś
niunka napisał(a):I lepiej zostan na Kasperskym,ale jak chcesz sie przesiasc na cos gorszego to prosze bardzo
to już sam nie wiem co zrobić :roll: Jak myślicie co jest lepsze kaspersky czy NOD32 ?
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez Matti13 » 01 Mar 2006, 21:03

PostUA:

Weź sobie z neta sciagnij :
albo AVG
albo AntiVira
albo NOD 32
albo Avast.

One nie zamulaja kompa, a avasta mialem w polaczeniu z Zone Alarm 6
Awatar użytkownika
Matti13
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Mar 2006, 19:01
Miejscowość: Z domu :P

Postprzez fredii » 07 Maj 2006, 13:06

PostUA:

Hahaha…… Witam Betę znawczynię programów antywirusowych hahaha…..
Jednak dobrze mówili wszędzie się wepchnie na 3 forach są jej durnowate tekściki.
Nie umie przejść w tryb awaryjny a do Nod’a się czepia i propaguje, namawia do korzystania z KAV. Nie no śmiech na całego. Nie widziałem głupszej osoby. Wejdźcie na forum Nod’a i przeczytajcie jej durnowate tekściki, w których jest zawarty sam bezsens, na proste pytanie nie mogła odpowiedzieć. Zwykły użytkownik zadał jej jedno proste pytanie i siadła, pracownik Dagmy poprosił o nazwę wirusa, którego podobno Nod nie umiał usunąć i tak samo nic, cisza na morzu. Haha…słuchajcie jej a naprawdę dobrze na tym wyjdziecie, przecież to jest ciemnogród. Jeśli chce się korzystać z Nod’a najpierw nauczcie się jego obsługi to samo tyczy, Windows.

I lepiej zostan na Kasperskym,ale jak chcesz sie przesiasc na cos gorszego to prosze bardzo

Następna zacofana osóbka. Dziewczyno zastanów się nad swoimi słowami. Podaj mi adres email i zobaczymy czy KAV da sobie radę. Nie da niestety nie da, nie umie rozpoznać wirusa VB.NEI ponieważ rozpoznaje go jako pliki Cookies. Nod dzięki zaawansowanej heurystyce i modułowi ThreatSense wyłapuje jeszcze niesklasyfikowane wirusy, blokuje i przesyła do laboratorium. KAV czegoś takiego nie posiada i nie będzie, dlatego że ten moduł jest własnością formy ESET. Nod jest także zdobywcą 33 nagrody „VB100% magazynu Virus Bulletin” a KAV???? No właśnie. Zastanówcie się, co piszecie i jakie macie ku temu powody. Mi się wydaje że to jest wpływ innych osób, które nie znają się na informatyce.
fredii
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Maj 2006, 12:39

Postprzez Chief » 07 Maj 2006, 13:15

PostUA:

fredii napisał(a):Hahaha…… Witam Betę znawczynię programów antywirusowych hahaha…..
Jednak dobrze mówili wszędzie się wepchnie na 3 forach są jej durnowate tekściki.
Nie umie przejść w tryb awaryjny a do Nod’a się czepia i propaguje, namawia do korzystania z KAV. Nie no śmiech na całego. Nie widziałem głupszej osoby. Wejdźcie na forum Nod’a i przeczytajcie jej durnowate tekściki, w których jest zawarty sam bezsens, na proste pytanie nie mogła odpowiedzieć. .......

jakos mi sie niechce wierzyc ze nie widziałes glupszej osoby!!!!
niechce mi sie w to wierzyc.
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez fredii » 07 Maj 2006, 13:23

PostUA:

jakos mi sie niechce wierzyc ze nie widziałes glupszej osoby!!!!
niechce mi sie w to wierzyc.

Jeśli to do mnie to źle trafiłeś. Nie przejmuje się nieuzasadnionymi obelgami.
fredii
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Maj 2006, 12:39

Postprzez niunka » 07 Maj 2006, 13:46

PostUA:

fredii napisał(a): Nie widziałem głupszej osoby

Codziennie widzisz,patrzac w lustro,ale coz na to niema lekarstwa,wiec nie przejmuj sie tym ze nikt sobie specialnie nic z tego nie robi co piszesz.

Maila mam podanego w profilu,wysylaj :D
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten

Postprzez Chief » 07 Maj 2006, 14:03

PostUA:

jezeli jestes na tyle inteligenty ze nie domysliłes o co mi chodzi to juz twoja sprawa.
jesli myslisz ze mozesz sobie wpasc na forum i kogos obrazac to wybij sobie to z głowy.
a pozatym nie wiem gdzie sie glupot tkich naczytałas o robaku.
a propo bez podstawnych bredni.
sprawdziłem i jakos stona zarowno noda jak i kasperskiego mowia co innego.

jak nie wierzysz pocztyaj sobie a nie piszesz brednie. a w tym przypadku to sie nazywa hipoktyzja.

tu sa linki do strony noda i kasperskiego mowiace o tym robaku.

Kod: Zaznacz wszystko
http://www.nod32.pl/news/ ( artykul o robaku z 1 lutego)

Kod: Zaznacz wszystko
http://www.viruslist.pl/encyclopedia.html?cat=13&page=6 ( encyklopedja baz kasperskiego )

w bazie kasperskirego robak ten nazywa sie Nyxem.
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Następna

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników