TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mamy coś lepszego. Specjalnie i wyłącznie dla użytkowników INSTALKI.pl firma G DATA przygotowała pełną wersję swojego najnowszego produktu G DATA InternetSecurity 2007, program jest funkcjonalny do końca czerwca.
krzychu123411 tak ale mowimy tu o wymaganiach pogramu! a nie kto jaki ma sprzet! ja mam
1.8 procka
512 rm
128 grafika
i wcale sie nie chwale to standard na notebook
ale sadze ze program powinien dzialac tylko cos sie kleszczy.
ja i moj kumpel mamy takie same kompy oprocz hdd... jego chodzi wysmienicie a moj cały czas ma problemy z temperatura... jego sie muli przy avast a moj przy nim działa wysmienicie
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc
Kułak_93 napisał(a)::smile: czy można znalesc w internecie pełna wersje antywirusa najlepiej aby nortona bo ja juz mam duzo wirusow Czy ktos moze pomóc!
Jak chcesz nortona to ściągnij z strony nortona (orginalnej) bete taką na 30 dni a jak ściągniesz to z emula (lub coś typu p2p) cd key do nortona wpisz po prostu norton cd key i masz
AVAST jest darmowy do uzytku domowego ma male wymagania sprzetowe, nie odbiega duzo od nortona (jak mialem wirusa to i norton sobie nie poradzil) codzienna aktualizacja bazy, latwy do deinstalacji nie zostawia smieci, obsluga po polsku
Jedynie trzeba go zarejestrowac na ich stronie ale jest to darmowe
powodzenia -zycie bez wirusow jest latwiejsze