TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

antywirusy !!! ktory lepszy??

Logi, zabezpieczenie komputera, danych. Programy antywirusowe antyspyware, firewall itp.
Regulamin forum
1. Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku.
2. W przypadku wklejania logów; należy je wykonać od razu przynajmniej z dwóch narzędzi: FRST oraz z GMER
3. Wszelkie logi proszę publikować na przeznaczonych do tego stronach a w poście wklejać tylko link.
4. Nie wskazane jest skracanie logów, należy wkleić cały - od początku, do końca.
5. Nie wskazane jest podczepianie się do tematów innych użytkowników - proszę założyć nowy temat w dziale Bezpieczeństwo, ułatwi to pomoc sprawdzającemu.
6. Osoby nie posiadające odpowiedniej wiedzy, nie powinny sprawdzać logów, ponieważ grozi to poważnym uszkodzeniem systemu lub aplikacji zainstalowanych na komputerze.
7. Należy dokładnie opisać problem, występujące objawy oraz wszelkie podjęte działania.
8. Każdy skrypt jest unikatowy, napisany dla każdego przypadku z osobna, więc nie może być stosowany przez innych.
9. W przypadku zamieszczenia zrzutu ekranu (screenshot'a) proszę korzystać z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć.

ech.

Postprzez pyska » 19 Lut 2007, 22:55

PostUA:

ja z pandą ściągnełam robaka.
obecnie mam avast!.
wkurza mnie bo jak wykryje wirusa to usuwa plik razem w wirusem i komp nie tak działa albo sie nie wlancza.
pyska
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Lut 2007, 16:38

...

Postprzez tirex52 » 21 Lut 2007, 17:50

PostUA:

Ja mam darmowego AVG i co tydzień skanuje kompa Ad aware se
i nie mam wirusa kiedyś miałem pande <no comend> jak zeskanowałem innym antywirusem to cos koło 200 wyskoczyło :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ale jak miał bym polecić to norton !!!!!!!!!
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Sty 2007, 00:19
Miejscowość: Miękowo city :>

Postprzez darkman » 21 Lut 2007, 19:39

PostUA:

hmm...
Kaspersky : nie muli kompa, duża baza
Norton : dziurawy jak druszlak, i ten Live Update coś niezbyt
Panda to syf. W instalce jakiś trojan, a wogóle to cały program to taki badziewny jest. No comment. :D
darkman
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Maj 2006, 12:17
Miejscowość: Kraków

Postprzez Mirahz » 22 Lut 2007, 15:52

PostUA:

DARKMAN napisał(a):hmm...
Kaspersky : nie muli kompa, duża baza
Norton : dziurawy jak druszlak, i ten Live Update coś niezbyt
Panda to syf. W instalce jakiś trojan, a wogóle to cały program to taki badziewny jest. No comment. :D

Z tym trojanem to juz nie przesadzaj ;)
Chyba, ze jakas trefna pande z warezowni dorwales ;)
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez Tomhep1990 » 24 Lut 2007, 18:25

PostUA:

a teraz ja !
mialem nortona, avasta, AVG, kasperskiego a teraz mam DR. WEB

Wiedz z tych tutaj wymienonym najlepszy byl kaspersky. ogromna baza danych. nie muli(chyba ze przy skanowaniu), dobrze mi sie z nim wspolpracowalo. teraz mam dr. web - podobnie dziela jak kasper ;)

dodam jeszcze pewien cytyt:
"komentarzy jaki antywirus jest najlepszy jest tyle ile antywirusow ;)
Awatar użytkownika
Tomhep1990
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2006, 20:46
Miejscowość: Sandomierz

Postprzez pink11 » 24 Lut 2007, 23:43

PostUA:

avast -calkien niezly za darmo
odinstaluj pande i format gotowy tyle smieci po sobie zostawi chyba ze ja ulepszyli
pink11
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Lut 2007, 01:54

Postprzez Maciak Plock » 24 Lut 2007, 23:57

PostUA:

Ja polecam do pełnej ochrony komputera zestaw:
Avast! (antyvirus)
Zone Alarm (firewall)
Ad-Aware SE Personal (antyspyware itp)
Spybot - Search & Destroy (anty malware-spyware itp)
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Postprzez Gaber » 26 Lut 2007, 03:53

PostUA:

Na swoim laptopie zainstalowałem:
- Antyvirus Avast!
- Spybot Search&Destroy
- Spyware Doctor
- Kerio Personal Firewall
To mi styka.
Awatar użytkownika
Gaber
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lut 2007, 01:38
Miejscowość: Częstochowa

Postprzez rumun » 26 Lut 2007, 13:15

PostUA:

Podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Aktualnie testuje program Kaspersky Internet Security i zdecydowanie spełnia moje oczekiwania. Posiada bardzo dobry firewall, informuje praktycznie o każdej aktywności w sieci. Do tego nie zamula komputera i nie zajmuje zbędnego miejsca. Jedyne zastrzeżenie mam do filtru spamu, działa średnio i nie posiada zbyt wielu opcji konfiguracji. Wszystkich zainteresowanych odsyłam:
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... urity.html
Programy, Gry, Download https://www.instalki.pl/
Sklep z oprogramowaniem https://www.vebo.pl/
Windows 7 https://windows7.pl/
Awatar użytkownika
rumun
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:52
Miejscowość: PL
Pochwały: 14

Postprzez sikora524 » 27 Lut 2007, 20:47

PostUA:

cze mam problem jakiego anty wirusa wybrać aby spełniał najlepsze zadanie wiem ze każde chwali swoje więc jak to jest a słyszeliście o Zone Labs co wy na to tengie głowy poradzicie czy głowe do piachu włożycie
łukasz
sikora524
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Lut 2007, 20:35

Postprzez yogi129 » 22 Mar 2007, 00:56

PostUA:

Ja używam activ cirus shield z laboratorium kasperskiego, nie muli i dobrze wykrywa wirusy....nawet niezle sie spisuje....pozdro
yogi129
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2007, 21:45

Postprzez zYGuś » 22 Mar 2007, 17:07

PostUA:

słuchajcie najlepszy antywirus to bitdefender 9 pomimo iż nie jets darmowy jest najlepszy jest zdecydowaine najszybszy, i pod względem czasu reakcji na nowe wirusy w internecie ma wbudowany firewall, ant spam i inne żeczy można jest oczywiście wyłączyć... zdecydowanie polecam go.
zYGuś
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Postprzez Gaber » 07 Kwi 2007, 21:42

PostUA:

Co sądzicie o darmowym antyvirusie :

AOL Active Virus Shield

ze stronki:
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... hield.html
Awatar użytkownika
Gaber
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lut 2007, 01:38
Miejscowość: Częstochowa

Postprzez belladona123 » 07 Kwi 2007, 23:01

PostUA:

Kupilem niedawno F-Secura 2007(Internet Security,czyli antywirus+firewall) i nie sadze,zebym sie pomylil :grin:

wymienie co mi sie podoba a co nie

1 zamula kompy ponizej 512 Ramu,o czym producent informuje uprzejmie, a nawet przed sama instalacja ostrzega,ze system zwolni wskutek niewystarczajacej ilosci ramu,mnie akurat nie dotyczy
2 ma firewalla,takze windowsowski idzie sie kochac i mozna wylaczyc jego usluge w tle
3 cena,klucz na 3 kompy kosztowal mnie 32£(jakies 180 zeta),jak chcialem kupic Kaspera dla siebie i kumpla,nie bylo zadnych znizek z tej okazji :twisted:
4 jak na razie nie mam z nim klopotow,ladnie wszystko sprawdza,czeste aktualizcje bazy danych
5 mialem Nortona 2006 i nie moge sie skarzyc,dobry byl(nic nie zamulal),porada dla tych ktorym cos zamula:sprawdzcie ile macie ramu,ile wlaczonych uslug,ile zainstalowanych programow,sfragmentowanie dysku,a potem piszcie.

to sa tylko moje doswiadczenia,jesli ktos sie nie zgadza ,ma prawo,ale bez popadania w egzaltacje,prosze

Ok,powiedzialem co chcialem ,dziekuje za uwage :D
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Postprzez supersongo » 08 Kwi 2007, 15:35

PostUA:

miałem Kaspersky i byłem z niego zadowolony teraz mam Avasta i też nie narzekam :grin:
Awatar użytkownika
supersongo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Lis 2006, 22:16

PoprzedniaNastępna

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników