Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
18 Cze 2007, 00:00
Mam problem z grą w formie spakowanego archiwum ma ono rozszerzenie dmmm ... i nie mogę tego żadnym programem rozpakować(Powinno wypakować się do jakiegoś obrazy płyty) POMOCY !!
18 Cze 2007, 00:28
Pierwszy raz widzę takie rozszerzenie dmmm na PC-eta
Ale myślę,że może to gierka na Apple .. Mac'a
18 Cze 2007, 09:37
GRA jest na PC-ta (Dark Messiah) składa się z kilkudziesięciu plików o rozmiarze 47,6MB mają one 3 typy nazw dmmm(archiwum WINRAR-a) dmmm.s00 do dmmm.s47, i dmmm.r00 do dmmm.r99. Jak wspomniałem nie mogę tego niczym rozpakować jak to zaznaczę myszką to mam tylko opcje spakowania tego do archiwum ?????????? ALE ja to oczywiście chcę rozpakować !
18 Cze 2007, 10:05
Kliknij 2 razy na jeden z plików np. dmmm.s02 czy jakiś inny otworzy Ci sie okienko winrara klikniesz wypakuj do (tam podasz gdzie chcesz żeby Ci się wypakowało) i po kłopocie.
Ale jeżeli masz problem z rozszerzeniem to zawsze zam możesz Je zmienić Klikasz tak na pasku u góry gdzie masz kopiuj , wklej........ Narzędzia

Opcje Folderów

Widok

Potem odznaczasz ptaszka w Ukryj rozszerzenia znanych plików. następnie przechodzisz do folderu z grą i zmieniasz rozszerzenie .dmmm na .rar . Jak nie zadziała to odwróć wszystko.
Potem taki plik montujesz w demon tols bądź alkoholu 120% instalujesz i grasz

.
18 Cze 2007, 12:51
Mikel79 napisał(a):s00 do dmmm.s47, i dmmm.r00 do dmmm.r99
Podaj całą nazwę plików, ale wydaje mi się, że to "dmmm" to nie format tylko nazwy plików... A format to '.r00, ...' Przydał by się jeszcze screen tego folderu
Czym próbowałeś to rozpakować? Spróbuj scalić pliki Total Commander'em
18 Cze 2007, 13:57
Próbowałem winrarem alzipem ,7-zip, IZarc żadnym nie wyszło
18 Cze 2007, 14:08
WINRAR nie rozpoznaje rozszerzenia 9.r00, s00), albo twierdzi że archiwum jest uszkodzone
18 Cze 2007, 16:50
Spróbuj tak jak mówiłem [scalić] w
Total Commander
19 Cze 2007, 06:51
NIc z tego Total Commander wskazuje błąd w pliku archiwum dmmm.r00 a jak pominę ten plik to wskazuje błąd w następnym pliku tego typu.
Dzięki za pomoc ale chyba te pliki są uszkodzone.
19 Cze 2007, 07:37
jeżeli się nie mylę to powinno być jeszcze jeden plik z rozszerzeniem .sfv spróbuj to rozpakować i powinno samo resztę "łączyć" w jeden plik
a i .sfv jest to suma kontrolna, która powstaje w momencie kiedy pakujemy i dzielimy archiwum na jakieś mniejsze pliki. .sfv zawiera informacje na temat podzielonych plików.
19 Cze 2007, 15:04
Udało mi się scalic te pliki(powstał plik dmmm.out o pojemności 6.91GB), ale dalej nie wiem co z tym robić ?
19 Cze 2007, 15:07
Ten plik out to plik powstały po... scaleniu!
W Total Commanderze szukasz tego pliku, klikasz na pierwszy plik (np. 0001) dwa razy i powinno wypakować..
19 Cze 2007, 15:10
ego pliku nie da się rozpakować (Błąd w pliku archiwum) zrobiłem to inaczej zaznzczyłem pierwszy plik i wybrałem opcję scalaj powstał ten plik dmmm.out...i dalej ???????
19 Cze 2007, 15:10
Spróbuj zmienić rozszerzenie pliku z ".out" na ".iso" [Prawy na plik

zmień nazwę]
I później spróbuj zamontować obraz
Miałem kiedyś film, który po scaleniu miał format .out, po prostu zmieniłem nazwę [wymazałem ".out" i wpisałem ".avi"] i wszystko chodziło
Ostatnio edytowany przez
Bozz, 19 Cze 2007, 15:51, edytowano w sumie 1 raz
19 Cze 2007, 15:46
plik z rozszerzeniem .out to format plików wykonywalnych używany w Uniksie i innych uniksopodobych systemach operacyjnych plików obiektowych oraz bibliotek dzielonych. Format .out pojawił się w pierwszej wersji systemu Unix.