UA:

UA:

UA:
ale x48 beda dobre pod geforca? a poza tym to rampage formula tez mnie bardzo interesowal ale to nie na moja kieszen, ja jestem ograniczony w kosztach wiec z plyt to tylko cos do 600 zlotych. ale tak sobie popatrzylem ze moglbym zrezygnowac z karty dzwiekowej bo jeszcze jej nie kupilem, bo widze ze ten rampage ma karte dzwiekowa w zestawie, wiec moglbym sobie na niego pozwolic bo jeszcze bym zaoszczedzil
tylko pytanie czy ona dobrze gra? bo chcialem miec naprawde ladny dzwiek na moich z-2300 logitechach
odnosnie dzwieku to nie jestem jakims wymagajacym uzytkownikiem, czesto gram w samochodowki i fpsy wiec chcialbym zeby bylo naprawde dobrze slychac ryk silnika i np wybuchy bomb wiec dlatego chcialem taka droga dzwiekowke
no i jeszcze pytanie czy ten rampage bedzie dzialal stabilnie na dominatorach i czy nie bedzie konieczny update biosu pod e8400?
UA:

UA:
neta mam na starszym piecu
ale powiem wam ze tak sobie mysle ze skoro mam brac plyte z x48 to nie ma sensu wkladac tam karty nvidi wiec moze lepszym zakupem bylby radek 4870 w crossfire i do tego wystarczylby taki tagan 800w??
i jak sie robi crossfire?? czy trzeba robic tak jak w przypadku sli ze sie wchodzi w panel kontorlny i wybiera opcje UAKTYwNIJ TRYB SLI czy cos takiego??
UA:

UA:
Mac napisał(a):Jak chcesz dwie karty to 800w dla słabszych graf.... Tutaj 1000w jak nic.
To że masz mobo na X48 nie oznacza że koniecznie trzeba mieć radki. Poza tym w 2 karty nie opłaca się inwestować. Lepiej mieć jedną a zmieniać co 1,5-2lata.
Co do robienia CF, zakładasz grafy podłączasz wszystko. I albo się samo uaktywni albo sam to zrobisz podobnie do tego co napisałeś.
, a co do zasilki to dobry i stosunkowo tani zasilacz o tej mocy jest corsair hx1000, bylby dobry?? tylko jeszcze musialbym sprawdzic jak z wtyczkami pci-e bo nie lubie sie bawic z przejsciowkami

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników