TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

autostart winampa

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

autostart winampa

Postprzez Yoo! » 26 Lip 2005, 10:09

PostUA:

mam pytanie, czy istnieje taka mozliwość, że zaraz po włączeniu kompa automatycznie uruchamiałby mi sie winamp i zaczeła by lecieć muzyka, tak ale żebym nie musiał nic robić tylko włączyć kompa i muzyka by sama zaczeła lecieć :)
pozdro4all
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Lamagalula » 26 Lip 2005, 10:16

PostUA:

No nie wiem mozna zrobic tak aby winamp sie sam wlaczal ale zeby muzyka leciala .... nie wiem .

Jeśli masz Windowsa XP zainstaluj program taki jak doctor tweak xp a następnie przejdz do zakladki autouruchamianie po prawej stronie znajdz opcje dodaj wybierz plik .exe Winampa bedzie w folderze na ktorym zainstalowany jest winamp wystarczy ze go dodasz i zaznaczysz . Wtedy Winamp bedzie sie sam uruchamiala za kazdym startem systemu . Pozdrawaiam
(: Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Postprzez Hpest » 15 Sie 2005, 23:29

PostUA:

Ale po co sciagac programy?? :roll:
Po co gdy mozna zrobic tak :
start-->panel sterowania-->dzieki i urzadzenia audio-->otworzy sie okno wybieramy zakladke "dzwieki"-->po nizej mamy 2 okna mniejsze i wieksze.wybieramy okno wieksze o nazwie"zdarzenia programu".-->nastepnie ponizej mamy nazwe "system windows" i szukamy tam " logowanie do systemu windows" .-->teraz wybieramy schemat dzwiekowy który system windows zapamieta i bedzie uruchamiał z kazdym logowanie do systemu windows".-->wybieramy przegladaj i szukamy odpowiedniego pliku dziwkowego który nam sie podoba (niestety moze to byc plik tylko [wav]jesli juz komus zalezy na tym aby wstawic np jakas piosenke to mozna czywiscie uzyc obojetnie jakiego programiku do konwersacji plików dziekowych)-->wybieramy plik i na OK.
teraz mozemy zrestartowac naszego pc i słuchaj wybranego przez nas schematu dzwiekowego!!!

Pozdawiam *Hpest 8)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Chief » 03 Sty 2006, 03:07

PostUA:

najszybciej bedzie jezeli do autostartu ( start-programy - autostart ) umiescisz skrót do twojej listy winampa
napewno sie odpaliii!!
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]