TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!

Postprzez Nicke » 02 Maj 2005, 18:57

PostUA:

Zrobiłem ten topic poieważ wiele osób nie ma avatarów a z nimi to forum lepiej wyglada.Prosiłbym żeby osoby wstawiały tu same avatary zrobione przez siebie lub dawały linki stron na których sa zajefajne avatary albo wstawiały ze stron.Te osby które nie mają avatarka jak bedą chciał to sobie wezmą.Pokaze teraz ska ja wziełem sowjego avatarka [url]http://stronghold.heavengames.com/albums/SH2_Retail_screenshots/aaf.jpg[url]

P.S wie ktoś dlacego nie chce mi sie pokazac obrazek tylko jest adres
Ostatnio edytowany przez Nicke 03 Maj 2005, 19:42, edytowano w sumie 3 razy
Awatar użytkownika
Nicke
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Maj 2005, 16:51
Miejscowość: Leszno{Wielkopolska}

Postprzez malutkia » 02 Maj 2005, 19:06

PostUA:

Jezeli ktos bedzie chcial avatara to sam sobie znajdzie. Po co robic taki temat? Jezeli chce avatara to sobie szukam i mam (albo robie sama - bardziej polecana przeze mnie metoda).
Hmm, nie widze potrzeby, zeby kazdy mial avatar!
There is only a thin line between winning and losing.
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2005, 14:30
Miejscowość: C-n

Re: Avatarki

Postprzez hrydziu » 03 Maj 2005, 17:10

PostUA:

Nicke napisał(a):

Moze dlatego ze zle poslugujesz sie skladnia. Tzn masz nie zamkniety znacznik [url]
O żesz ku**a jego w d**ę pie*****na sku****ska mać - powiedział bosman, po czym zaklął szpetnie...
Awatar użytkownika
hrydziu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Maj 2004, 21:38

Re: Avatarki

Postprzez zebra » 06 Lip 2005, 08:41

PostUA:

Nicke napisał(a):Zrobiłem ten topic poieważ wiele osób nie ma avatarów a z nimi to forum lepiej wyglada.Prosiłbym żeby osoby wstawiały tu same avatary zrobione przez siebie lub dawały linki stron na których sa zajefajne avatary albo wstawiały ze stron.Te osby które nie mają avatarka jak bedą chciał to sobie wezmą.Pokaze teraz ska ja wziełem sowjego avatarka [url]http://stronghold.heavengames.com/albums/SH2_Retail_screenshots/aaf.jpg[url]

Czy ja wiem, z awatarkiem czy bez, ważne żeby ktoś pisał cokolwiek, ale z sensem. Bo od awatarka, to mu na pewno rozumu nie przybędzie... Wiadomo, fajnie to wygląda, jak jest awatarek, ale czy to naprawdę jest konieczne? Nie wydaje mi się.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Powróć do Opinie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników