TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

avi (kompresja mpeg-4)

Tematyka związana z kompresją i dekompresją obrazu oraz dźwięku.

avi (kompresja mpeg-4)

Postprzez soczak » 11 Maj 2007, 12:23

PostUA:


Witam

Sprawa ma się następująco. Przed reinstalką systemu wszystkie filmy mi chodziły super. Zrobiłem reinstalkę systemu wraz z formatem dysku c i zainstalowałem kodeki. Nie instalowałem żadnych paczek bo robią syf w systemie tylko. Wole instalować oddzielnie kodeki. Otwieram film np. 300 Spartan (nagrany na płytę wcześniej i sprawdzony czy działa i działał ok) a teraz nie chce mi go uruchomić tak jak połowę innych filmów. Pokazuje że brak kodeka. Sprawdzałem programem GSpot i nie widzi jaki kodek musi być zainstalowany tylko pokazał mi że bodajże name to MPEG-4. Nie wiem jaki kodek mam zainstalować. Pomocy proszę was o nią bardzo.

Z wyrazami szacunku dla wszystkich

soczak
soczak
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 5
Dołączenie: 11 Maj 2007, 12:15

Postprzez Bozz » 11 Maj 2007, 13:40

PostUA:


Jakie te kodeki zainstalowałeś? Usuń te co masz i zainstaluj ffdshow + Real alternative i wszystko chodzi. http://www.instalki.pl/programy/downloa ... fdshow.php
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... native.php

I szukaj na forum następnym razem
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez soczak » 12 Maj 2007, 10:02

PostUA:


Tylko jest jeden mały problem. Te filmy nadal nie chodzą. Co mam robić.
soczak
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 5
Dołączenie: 11 Maj 2007, 12:15

Postprzez Bozz » 12 Maj 2007, 11:35

PostUA:


A usunąłeś te poprzednie kodeki? Może się 'gryzą'
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez soczak » 14 Maj 2007, 10:47

PostUA:


Sformatowałem dysk i wgrałem na nowo to co dałeś i nic. Co mam robić?
soczak
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 5
Dołączenie: 11 Maj 2007, 12:15


Powróć do Kodeki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]