TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

AviTag: ,P#w

Tematyka związana z kompresją i dekompresją obrazu oraz dźwięku.

AviTag: ,P#w

Postprzez MartaB » 11 Lis 2009, 12:52

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.1.4) Gecko/20091016 Firefox/3.5.4 (.NET CLR 3.5.30729)

Mam taki mały problem od pewnego czasu z niektórymi filmami. wyświetla się błąd jak w temacie a dokladnie jak na załączniku.
blad.jpg
blad.jpg (34.83 KiB) Obejrzany 21892 razy

czy ktoś miał już taki problem?

dodatkowo mam również problem z usunięciem tego pliku. działam na administracyjnym koncie ale kiedy chcę usunąć albo przenieść plik wyświetla się komunikat
blad2.jpg
blad2.jpg (45.03 KiB) Obejrzany 21892 razy

wszystkie prawa dziedziczenia i dostępu w tym katalogu są ok. większość innych plików też bez problemu kopiuje się itd, ale żeby usunąć powyższy plik muszę formatować cały dysk co jest dość uciążliwe :(

M.
MartaB
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lis 2009, 12:37

Powróć do Kodeki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]